Komentari (284)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupost, umjesto da svi jedinstveno kao republika BIH uđemo u EU. Onda neće trebati nacionalnost, granice otvorene… Ovako nas gledaju kao luđake… Samo neke podjele
Narod se za glavu hvata kako cijene prezivjeti, fataju se noge, bjeze kud god mogu, a oni neke proteste, pa onda kontraproteste...besposlicari uhljepski
Nacionalnost je samo jedna od alata za vođenje ovaca. Pogledajte imovinu svih tih koji guraju tu retoriku... I naravno da ne zele promjene jer im je to glavni izvor novaca.Trude se maksimalno d narod uvjere da je ugrozen i da ugrozeniji nikad bio nije.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Iskreno se nadam da će se obilježiti u slovo Z i istaci Ruske zastave. Da pošaljete svijetu sliku kakvu ste.
Da, i nakon tog skupa očekujemo obustavu svih zapadnih investicija u eres. Valjda se i zapadu otvore oči.
Svirajte kurcu nista od tog pravoslavci
I onda kazu - ne trebaju gradjani RSa snositi posljedice onog sto DoDick radi. Obavezno cijelom entitetu uvesti sankcije, kao i Rusima !
Kada se skupe ovce javi te da citamo komentare da psujemo jedni drugima.
Uzmi te kojeg muslimana i napravi te intervju kao da vas podrzavaju.
Samo prizivajte još veče sankcije , svetosavska gamad.
Nije bio offside protiv Nigerije
Ako nije visoki predstavnik, čemu strah od njega? Doduše, vidio sam da i PDP polako mijenja ploču. I sam Borenović više ne forsira narativ da lik nije visoki predstavnik, nego sad kažu "ne priznaju ga kao takvog, ali je realnost". Baš onako diplomatski rečeno.
Trebali su dati ime "bježanija ko 95e"
Rudonja je čvrsto odlučio da ukine rs, samo naprijed super ti ide, ha ha
Nek narod RS shvati da ovaj skup samo štite Dodika s ne sebe ✋
Iskreno sam iznenadjen da se okupljaju kao '92. Vise sam ocekivao da to bude okupljanje kao 1389. god na Kosovu. Mislim da bi ih to puno vise okupilo 😂😂
PRAVDA ZA DAVIDA!
Ja se izvinjavam.. trebao bi jednu informacijuu. Kome se obratiti da postavim tu stand sa suvenirima a imam nesto i rasade iz domace proizvodnje.. i cetiri polovne gume za stojadina..
Pitanje za učesnike je; Očuvanje RSa za i u korist Dodika i njegove porodice ili za one koji i dalje nemaju hljeba da jedu u Dodikovoj RS? Zar je narod toliko ćorav da nevidi da je i Vučić punom snagom krenuo u EU, a Mile ih vuče u propast. Na Istok- u Rusiju. Naravno sada nije 1992 - već 2022, nema više VJ i Armija BiH je sasvim nešto drugo od one prije 30 godina. Naravno, pobjednica je u prošlom ratu!
RS-u nitko ne prijeti niti su Srbi u RS-u ugrozeni u bilo kom pogledu. Ovo je klasični stranački skup SNSD-a. Ako Dodi nastavi sa ovakvom politikom rizikuje opstanak RS-a.