|

U Banjoj Luci danas sastanak opozicije u RS

U Banjoj Luci danas sastanak opozicije u RS
0
F
FENA
6.2.2013. u 09:55
12
komentara
0

dijeljenja
U Banjoj Luci danas sastanak opozicije u RS Mladen Bosić (Foto: Arhiv/Klix.ba)
Predsjednik Srpske demokratske stranke (SDS) Mladen Bosić danas će, u odvojenim sastancima, razgovarati s predsjednicima Partije demokratskog progresa (PDP) Mladenom Ivanićem, Demokratske partije (DP) Draganom Čavićem i Narodne demokratske stranke (NDS) Krstom Jandrićem.
Kako se očekuje, bit će riječi o aktuelnoj sitauciji u RS te daljim pravcima djelovanja i saradnje opozicije.

Bosić je ranije najavio sastanke lidera većih opozicionih stranaka zbog, kako je objasnio, situacije u RS i zbog onih koji proglašavaju opoziciju kao izdajnike.

"To je nova situacija i konsultovat ćemo se o tome, jer takva vrsta pritiska nije održiva. Mi se borimo za promjenu vlasti u RS ne zato što je to u interesu nekoga sa Zapada, nego zato što je ova vlast loša i mi kao opozicija kritikujemo sve ono što nije dobro", naveo je lider SDS-a.

On je izrazio nadu da će doći do promjene vlasti u RS na općim izborima 2014. te rekao i da podržava ukrupljavanje opozicije u RS.

Sastanak predsjednika SDS-a i PDP-a Mladena Bosića i Mladena Ivanića počinje u 12 sati, a izjave za novinare su planirane u 13 sati u Pres centru SDS-a u ulici Jovana Dučića 25.

Bosić će s predsjednicima DP i NDS Draganom Čavićem i Krstom Jandrićem razgovarati u 14 sati, a izjave za novinare su planirane u 15 sati, najavljeno je iz SDS-a.
Prijavi grešku


Komentari (12)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...