|

U B. Krupi doček 2012. godine na novouređenom šetalištu

U B. Krupi doček 2012. godine na novouređenom šetalištu
0
S
Sarajevo-x.com
14.12.2011. u 15:18
5
komentara
0

dijeljenja
U B. Krupi doček 2012. godine na novouređenom šetalištu
Po uzoru na veće gradove, u Bosanskoj Krupi se i ovaj put slavi doček Nove godine na otvorenom, na novouređenom šetalištu u ulici Patriotske lige. Uz bogat kulturno-zabavni program domaćih pjevača i tamburaša.
U organizaciji JU Centar za kulturu, obrazovanje i informisanje Bosanska Krupa, a pod pokroviteljstvom Općine i načelnika Armina Halitovića, prigodan program počinje u 21:00 sati.

Sve Krupljane, ali i one koji se odluče za Bosansku Krupu kao mjesto za doček Nove godine, zabavljat će muzičke grupe Storia, Javni nered, Evolucija te poznati tamburaši Tambure s Une.

Osim njih, publici će se imati priliku predstaviti i najbolji učesnici na manifestaciji Djeca pjevaju hitove koja će se održati nekoliko dana ranije.

Upravo će oni biti učesnici u dočeku ''Dječije nove godine'' koja u Bosanskoj Krupi simbolično počinje u 14:00 sati kada će načelnik Halitović tokom druženja s mališanima i podijeliti novogodišnje paketiće.

Novogodišnji program za odrasle će trajati najmanje četiri sata i garantuje odličnu zabavu, poručuju iz Centra za kulturu.

Na ovaj način načelnik Armin Halitović svim građanima želi pružiti jednostavno i povoljno rješenje za zabavu u noći kada se aranžmani za plaćaju vrtoglavim iznosima.

Pozivaju se svi Krupljani da dođu u 21:00 sati te da zajedno, u uređenom ambijentu i slavljeničkom ozračju, dočekaju početak 2012. godine.
Prijavi grešku


Komentari (5)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...