Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grad nezaposlenih većih i od Sarajeva
Nezaposlenost je i dalje 40%, ne znam čim se hvale toliko...
Niste objavili kolika je stopa nezaposlenosti omladine sa VSS , te tome dodajte i broj politicara sa privatnih fakulteta koji zive bosnjacki san i rade kao ministri.
Ovi spiskovi nisu tacni, ima ljudi, obrisu sa biroa kreteni pa kazu da je neko ZAPOSLEN!
bice jos manje nezaposlenih kad mladi odu iz ove zemlje
39,4% stopa nezaposlenosti!? Sakrijte to, ne sramotite se. U EU najgori su Grčka i Španjolska sa nekih 25% i to je katastrofa. Hrvatska je medju lošijima i ima stopu od 10%, a Slivenija je na 7%
Ustvari bake kaze da vidi svjetlo na kraju tunela,a ja kazem da je to voz koji ce nas dokrajciti...
Kako kaze kibra Bosna stvarno ide naprijed!!!
I ja Sam jedan (Ne)srecnik medju tom plejadom, al' Ne brinem ja, bitno je da se redovno dijele obecanja Tamo nekome o sretnom uhljebivanju siroke I uze ' vamilije..
Znači iz RS-a više odlaze nego iz Federacije :)) Povećan je broj zaposlenih za nekih 30 hiljada i to je ono što je bitno, SDA :))
jebla ti sda mtr
gdje se bolan zaposlilo 30 hiljada gdje su ti radna mjesta, otisli ljudi vani
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dobro šta hoćete,jel vam fino rečeno 100 000 radnih mjesta,nema šanse da se svi ugurate.Neko mora izvisit.😊