Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozdrav svim novorodjenim iz bosnjackog grada Mostara.
ostavi kompjuter,facebook,tv remote...vodite vise sex-a..sta vam je ?
Kad vidim ove komentare poželim da je natalitet daleko manji.... Na svim stranama.
i u bosni karijera kod zena pocinje biti na prvom mjestu, kao kod zapadne europe ili angloamerike. znaci, to je znak da se razvijamo..
Šta ste mislili ko i šošoni preko ku.. rc ..a, do države doći. Svi se nagurali u Sarajevo. A u velikim gradovima Nejma nataliteta, Nejma !!!! Objavite broj ispisanih iz B i H državljanstva. A poslje praznika otiđite na Breganu kraj Zagreba. Kolone, kolone auta, 90% dobri bošnjani na putu u EU. Djeca sa nenama na njemačkom pričaju.
Ja znam onu poznatu-PUSI KO TURCIN- PS:ali ekoloske :DD
znas onu staru srpsku i hrvatsku zensku narodnu poslovicu \"j.e.b.e.s ko turcin\".
Šta sam b.a.l.i.nki e.bo za čokoladu u ratu. Z.a.e.bo sam se samo što ga nnisam vadio.
NISAM JA KRIV STO VAM JE P.A.P.A. PE.DER. I PE.DO FIL. KAO I VECINA NJEGOVIS SLJEDBENIKA. DA NAS NORMALNIH NEMA NEZNAM KO BI VAM PRAVIO DJECU
eto moji bosnjaci i nama dolaze crni dani. a da nije bilo onako jakog prirodnog prirastaja 70-tih godina danas nas nebi ni bilo. jer upravo je taj prirodni prirastaj nam da onu minmalnu potrebnu kriticnu masu za opstanak 90-tih. nazalost niko (ni narod ni politicari) ne shvataju ozbiljno jedini moguci put ostanka bosnjaka na ovim prostorima a to je UNIVERZTET I NATALITET. nase udaljivanje od ovog puta je samo nasa krivica i nicija druga.
Ma da, vi ste maheri u karacini. To je dokazao i onaj iz 600-to i neke sa 9-godisnjakinjom HAYA
A sta ko drugo ocekuje?! Na poslu, kada kazes da si trudna, gledaju te k\'o gubavu i nepozeljnu, a ne kako bi trebalo - sramota jedna!
plako se topi muslimanska polulacija na ovim prostorima... mozda je i to dugorocni plan Zapada za Balkan? sve se meni cini da se ovdje vrse neki tajni eksperimenti CIA-e.
JA ZAISTA NEMOGU ICI OD KANTONA DOKANTONA. OSTA SE ZRTVUJEM I U TOM STONOM GRADU DA H.R.V.A.T.I.C.E OSJETE O.B.R.E.Z.A.N.I. JER SU NJIHOVI NAZOVI MUSKI P.E.D.E.R.I. IM KAO I P.A.P.A. IM
Tako je to otkad ukinuše vize, pročistit će se i vaših 24 posto i čitava BiH od smeća. A vi i dalje šutite o tome i pravite se da je sve u redu.