Na inicijativu EU
0
U aprilu novi sastanak bh. lidera
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VAMIPR CETNIK SE PROBUDIO I ON JE NA AKCIJI!!! OVI SASTANCI EU-KO POMOC BIH-I ITD SAMO SU MAZANJE OCIJU I DOBIJANJE VREMENA ZA KREACIJU\" VELIKE KRALJEVINE SRBIJE\"!!!!
GENOCIDNA TVOREVINA KOSTRUISE RAZNIM ZAKONIMA SVOJU BUDUCU NEZAVISNOST KO PRIJE DVIJE SEDMICE O REFERENDUMU I OVA KANCELARIJA ITD SAMO POTVRDJUJE \" GLAVNI PROJEKAT GENOCIDNE TVOREVINE\" A TO JE ODCJEPLJNJE-PLJACKA POLA TERITORIJE BOSNE I HERCEGOVINE ZA VELIKU KRALJEVINU SRBIJU! BOSNOHERCEGOVCI USTAV OD 1992-E GODINE NA FUNKCIJI! TIHIC UZ POMOC ANE TRISIC BABIC I OSTALIH SRPSKIH SPIJUNA RUSITELJA NA SVE MOGUCE NACINE CE RASTURIT BOSNU I HERCEGOVINU PA I HAPSENJEM EJUPA GANICA! PAMET U GLAVU! NE SPAVAJ VEC REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE KO AGRESORA I GLAVNOG ORGANIZATORA i KRIVCA ZA SVA ETNICKA CISCENJA, SISTEMATSKA SILOVANJA CIVILA, KONCENTRACIONALNE LOGORE, MASIVNE GROBNICE, PROTJERIVANJE( DVA MILIONA BOSNJAKA I HRVATA), PLJACKA I UNISTAVANJE ISTORIJE, BOGOMOLJA MUSLIMANA I KATOLIKA,INFRASTRUKTURA, BIBLIOTEKA ITD.
papir moze svasta da trpi... u ovom slucaju elektronski papir...da li vidite ko se sve javlja i kada na ovim forumima... samo diaspora koja nema zivota pa sjedi subotom popodne ispred kompjutera i pise gluposti ovo se specijalno odnosi na srbče iz minhenena lave imas oberzdorf na sat vremena od minhena otiđi malo i razbistri tu svoju glavurdu mazgo jedna ako opšte imaš šta u istoj.... za neznalice.... sve su ovo političke igre i posljednji trzaji gnjida koje sjede u toplim foteljama instruirane od strane istih onih koji su razvlili onu bivsu drzavu .... ali kraj je tu i jednim i drugim, dosao đavo po svoje.......
Ovaj članak nije moguće komentarisati.
stvarno ste papci,svi tekstovi koji se tiču našeg e.ganića,vi ne date da se komentarišu,a,ovom šumnjaku,minhenu,naj... se majke i seke.
eto,toliko ste prepali laktaškog klovna da se usrao u gaće,vi evropljani ste izgubili svaki kredibilitet i vaši pregovori nas ne interesuju.vi dobro znate ko je u bih za sve kriv,ali vi nećete da reagujete,dakle,ko vas šiša.
Neka vise ne sastance ,neka malo rade a plate politicarima po ucinku i to je to. Vrjrme ide a mlade generacije propadaju (poslje skolovanja idu na ulicu) Omladina treba da radi za sto se je iskolovala i na taj nacin gradi svoju domovinu. Treba se manit suplji rijeci ovaj je ovak onaj onakav.
Danas je predsjednik R Hrvatske kazao\" kako je se značajno broj Hrvata smanjio u BiH,to je znak da hrvatska politika nije valjala\"a ti i dalje u toj politici. Šteta
U aprilu organizovat velike demonstracije na Butmiru, i traziti povrat na Republiku BiH i ustav 1992, na sta imamo puno legalno pravo!!
Ja necu nista da kazem
Rusija Rusima Kina Kinezima Amerika Amerikancima
Kad nece Mile e necu ni ja
SARAJLIJE I BOSANCI, BOJKOTUJMO OVU STRANICU RADI UKIDANJA SVIH KOMENTARA KOJI SE ODNOSE NA PROFESORA GANICA! PREZENTUJU SAMO ONO STO ZELE DA ZNAMO!
SARAJELIJE I BOSANCI, BOJKOTUJMO OVU STRANICU RADI UKIDANJA SVIH KOMENTARA KOJI SE ODNOSE NA PROFESORA GANICA! PREZENTUJU SAMO ONO STO ZELE DA ZNAMO!
Odma da kazem ja necu prisustovati.