Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mala zemlja kao bih mogla bi samo od turizma živjeti ali pod uslovom da se narod malo edukuje, jer turistički radnici su nam u najmanju ruku sramota u poređenju sa regionom (osim Hrvatske)
Ovo prosjek do ramazana a zato kad sad na ljeto navale arapi neces moci nigdje otici da nema arapa. Bujrum braco arapi
kome su to Arapi braća? kome su to oni dobro donijeli, aj navedi barem jedu zemlju.
@Federalac2000a Poslanik muhamed a.s. je bio arap. Kuran je na arapskom. U dzennetu ce se arapski govoriti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja kontam ostaju po 14 dana kad ono prosjek 4,2 noci. Svi se bune sto dolaze arapi a niko se ne buni sto dolaze sijje. Sijje su lazovi i namazaniji od cetnika.
Hajde ne seri!
Kajacemo se mi sto smo ikad dozvolili da i jedan iranac udje u nasu drzavu. U ratu dovukose par puski. Al zato potplatise politicko vjerski vrh i osnovase svoja udruzenja i skole pa sad se zabluda siri sa krivovjerjem.
Ovim ciganima iz Irana treba zabranu uvesti. Gdje god su dosli dovukli su zlo. Treba lobirat velikim parama da se uvedu sankcije Iranu. Te divljake treba drzat dalje od Bosne. Nemaju nista zajednicko sa nasim narodom. Ni kulturu ni vjeru.
@Planck Svako ko nije komunjarac..vlah Normalan je
kako je krenulo doselice ih se mnogo iz katara...muslimanski svijet je pokazao i dokazao da se ne pridržava propisa iz Kur'ana Časnog
@plavaimperija U turskoj kurava i alkohola na svakom koraku
jeste li sigurni da su se uopste vratili u Iran ?