Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
turci bili i ostali jedini prijatelji bez interesa!!bosnjaci ih tretiraju kao stariju bracu i uvijek ce biti tako!
Po cemu su prijatelji? U srednjem vijeku pokorili nasu zemlju, unistili gotovo sve sto podsjeca na PRAVU Bosnu i bosanski narod. Kakvu smo to pomoc u ratu dobili od te nase "Brace" ? "A u to vrijeme Turska ima uredne i prisne odnose sa Beogradom! Kako objavljuje Miodrag Mitić, srbijanski i turski predsjednici, Milošević i Demirel, jedan drugom upućuju srdačna pisma."
to ti u svoje ime govori, a ne u ime bošnjaka.
kada ce spomenik za milion ubijenih jermena od strane turaka? turci u BiH i ovi u turskoj su identicni,ubijanje drugih za njih nije zlocin.
kahva,mislis ona ubistva u kravici,zalazju,sase,zagoni,biljaca ili 116 djece u sijekovcu ?
Uvijek bili i ostali uz nas, Turska
kad se ovako nešto napravi u srbiji e onda možemo očekivat neki napredak
a pokloni koje primamo od religijskih istomišljenika zbog našeg "općeg" vjerskog opredjeljenja, mi ništa ne vrijede, bila bi to čista uvreda Srebrenici, a da ne zaboravimo ostale genocide, kao što imamo običaj
Gdje su pogani Anadolci bili 92-95. Dzaba im sad 101 spomenik da naprave
Reci konju tebi je uvreda za konja..
@torente ma ne tebi nego haro2x :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
lijepo od njih, a još ljepše bi bilo da turci naprave spomenik i žrtvama armenskog naroda koje su turci nemilice ubijali u prošlom stoljeću.
Sta je tacno sabane jedan, sta ti znas o tome??
Ko to danas zna sta je bilo prije 100 godina??? Problem je sto to sve sto ti "znas" si cuo od francuza i slicnih njima koji zastupaju te ideje. Nas rat je zavrsio prije 20tak godina pa u svakom mjestu cujes drugu pricu o ratu, a vas dvojica i o armenima vecem znate.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Postovanje za spomenik, ali jesu li ovo oni isti koji su skupljali novac i nakit po Turskoj za vrijeme rata u BiH pa kasnije trosili na sebe???
dobijali smo i mi milione pomoci u ratu pa ih trosili ovi sto su trenutno na vlasti..