Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na Ilidzi treba pohapsiti citavu urbanisticku sluzbu zajedno s Memicem.
@Despot75 A kakve veze imaju urbanisticka sluzba Ilidza i Memic sa ovim? Osim sto je covjek uhapsen na ilidzi...
Hapsi,hoce da reketiraju a reketa u ruku nisu uzeli, niti znaju ko je Djokovic,Nadal i Federer...
Korištenje reketa za badminton u tenisu je teško krivično djelo
Samo hapsiti govna
Banda balijsko-lihvarska-- Ne mozes zgradu gradit a da ne placas reket glavonjama...
Prisjede im vatromet na Sarajevo Toweru od neku noć. Sve je to mafija.
Pozdravljam ja sva hapsenja onih koji se na bilo koji nacin ogrihese o zakon ali sve kad pogledam svakodnevno se hapse neke sitne ribice.Hoce li se ikad vec jednom krenuti u hapsenje krupnih riba ajkula i kitova pa da mozemo reci evo nam pravne drzave gdje smo pred zakonom svi jednaki a ne da to bude samo pusto slovo na papiru.
Otvoriš novine, čitaš i ne kontaš da li je SDA stranka ili firma za promet nekretninama. I onda tu ekipu koja se "kreativno obogatila" pošalješ na rezervni položaj u raznorazne Parlamente , Vlade , Vijeća. Pa više ne znaš da li je to Parlament, Vlada, Vijeće ili zatvorska jedinica otvorenog tipa.
@The Maniac 1987 Ovo ti je Konakovicev ahbab koji m uje placao izbore
@niki61 ..idemo redom Smart Invest bosanska firma s arapskim kapitalom , pravi Sarajevo Tower sa SDA firmom ANs-Drive vlasništvo Hamed Ramića koji je vlasnik i Euro-Asfalta,Inače,Euro-Asfalt je veliki donator SDA, a ANS Drive redovno dobiva unosne poslove pod pokroviteljstvom SDA, kao što je gradnja SCC-a u Sarajevu, u vlasništvu saudijskog „biznismena“ i Izetbegovićevog prijatelja Sulejmana el-Šidija.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dzaba ih hapse kad ih sud pusti na slobodu ili u najgorem slucaju osudi na kakvu glupu kaznu tipa kucni pritvor ili mjesec-dva u zatvoru, a i to samo radnim danima.
Ovi dva lika , 100000000000000% su SDA jastrebovi
sve ok,. ali ovo sto radi FUP trebalo bi da se bave lokalni inspektori ??
mislim da ako kriminal prelazi kantonalne granice onda se uključuje FUP. Potvrda od nekog?
Zasto stalno gasite male obrtnike!
ja reko uapseni zbog raketiranja
Tenis je jako unosan sport !