Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasto nema seksa u drzavnim institucijama? zato sto su svi rodbina
U SREDNJOBOSANSKOM KANTONU ni jedan, ali baš ni jedan službenik nije zapslen normalno nego je sve i jedan od portira i čistačice do sekretara skupštine zaposlen preko stranačkih štela. Inače sve što rade je ionako čista gu.z.ovača. Prije nekoliko godina je na poslove vođenja brige oko osnovnih sredstava zaposlena osoba koja nije imala niti završenu srednju školu nego je istu završila naknadno, a prije toga je \"konkurs\" nekoliko puta poništavan sve dok kandidati koji su imali potrebne kvalifikacije nisu odustali. To je nama SDA dala. Kahva, Lahko ćemo, Minder političari. Salko Selman & Co - seljačine koje su kupile pola Travnika i koji su se obogatili pljačkajući državu, poreske obveznike i građane.
@ AKŠAMIJA....HA HA, PA NEVEN AKŠAMIJA JE OD JASMINKA AKŠAMIJE, ZET ALIJE IZETBEGOVIĆA... HA HA HAAA Neven Akšamija sa Jasminkom Akšamijom i Alijom Izetbegovičem ima veze ko ti sa marsovcima...prvo provjeri pa onda \"pucaj\" gluposti, neinformisani
bravo za tekst koji je toliko dug da sada neznam šta da komentarišem ,,od dekocetracije pojma nemam koja je tema,,ipak bravo
HA HA, PA NEVEN AKŠAMIJA JE OD JASMINKA AKŠAMIJE, ZET ALIJE IZETBEGOVIĆA... HA HA HAAA
imate čašu vina for free od nas regularno zaposlenih, koji pametan izraz lica, osvaja:)) birajte kafanu, mada se znaju vaše kafane
LOPOVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Evo sad imate konkurs u Gradskoj upravi Sarajeva gdje primaju 6 ljudi, i sve se već zna ko će biti primljen, to su sve ljudi iz omladinskog savjeta SDP-a i već rade tu!!!!!!!!!! i ostali koji su primani u poljednje vrijeme su sve iz SDP-a koji rade za stranku
I sam sam se dva puta prijavio na konkrus (jednom u Sudu u Travniku, a drugi put u Tušilaštvu SBK). Na oba konkursa sam bio najbolji i na pismenom i na usmenom. Ali oba puta je ili Predsjednik suda ili Glavni kantonalni tužilac iskoristio \"diskreciono pravo\" i izabrao drugog sa rang liste koja je formirana na osnovu rezultata testova. Na konkursu mi je bio (zaboravio sam ime i prezime) onaj dječak što je u filmu Sjećaš li se Doli Bel glumio dječaka Jožu (Joža, Joža debela ti koža.) Inače je došao kao predstavnik Viskokog i tužilačko vijeća, možeš mislit. I tip je učinio sve da me obori oba puta, ali nije mogao, drugi put mi je čak prijetio što sam nakon prvog konkursa rekao da ću se žaliti. Tip koji je primljen nije čak ni pismeni test bio u stanju završiti. A u Tužilaštvo je primljen tip koji se upravo vratio iz Njemačke i naravno trebao mu je posao. A meni koji sam 3 godine proveo u rovu i bio bolji na testu su ga zakajlali.
Dok veći lopovi kradu miliončiće, nama se pažnja skreće na nekoga ko je jedan dan radio bez ugovora. Pa šta? Bavite se pravim problemima idioti! Uvijek se na sitne ribe napada, dok pravi lopovi i dalje rade protiv ove države.
@Emire-Ma ga re moje Nemora predsjednik Federacije potpisati sve što mu poture valjda za to prima platu da vodi računa o Federaciji !!!!!!!!!!! Taj potpis znači \"Pi šam se ja na rad suda koji je potrošio narodne pare i pare da osudi kriminalca. Ipak ona Gadafijeva Metlan u zicu:gu ima mjesta, samo je trebala biti deblja.
Ohoj bivši zemljaci.....U.B.I.J.T.E SE!! Bolje kratka i brza smrt nego duga,spora smrt od sekiracije i depresije. hehehehe pozdrav iz inozemstva :-)
A po čemu ih je pomilovo?
pa opet glasajte za njih (neka vama vasih)
@ summer Nije Budimir pomilovao kriminalce, vec federalni ministar pravosudja (SDP). Budimir potpisuje rjesenja na kraju svega i to je to.
Ista stvar se dešava u svim institucijama, koje finansira država, odnosno budžetskim institucijama. Univerzitet je jedan primjer toga. Budeš najbolji na pismenom, ali na usmenom gdje si \"licem u lice\" sa komisijom \" budeš najgori. Osim toga, oni ti uvijek mogu naći nešti što ne znaš. Osim toga, može li mi neko reći, čemu služe ADS u svim kantonima, kad se ispit općeg znanja, stručni ispit i ostalo polažu u Sarajevu?
čitam i povraćam