Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Želio bi zaraditi novac, ali ne želiš ici na razgovore? Želio bi slobodu ali ti je potreban stabilan prihod? Želiš ostati kuci da ti ne izostane zarada? Uciš ili si trudnica, ili ti je samo potreban novac? Onda ti je ovaj posao odgovarajuci. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi od 1000 -3000$ mjesecno. Ako imaš više vremena, onda i više. Šta ti je potrebno: računalo, internet, minimalno znanje rada na računalu, ostalo vec zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije MLM. Za opširnije informacije pošaljite mail na slijedecu adresu: [email protected]
http://signup.wazzub.info/?lrRef=096589fc
aaa gdje je krizaljkaaaaaaaaaa
Problem je tome što se bračni drugovi u medjuvremenu pomire i onda žena dodje na sudjenje i kaze da je nije suprug ni dotakao,nego da se ona sama udarila(glavom u ormar,pala niz stepenice itd....). U takvim slučajevima puno optuženih bude oslobođeno jer često nema drugih dokaza osim izjave supruge. Ovaj što piše da su plate sudija 8.000,00KM stvarno nema pojma.
JA MISLIM DA BI TE NASILNIKE TREBALO POSLATI U PRIVREMENU PENZIJU
Najbolji je sudija onaj kojem je nepravda ucinjena, stoga pravda je u vasim rukama a ne u sudijama kojim je placa 8.000KM i jos ako nesto proguraju sa strane odnosno mito korupcija to je 100% ucinak.
Mi srbi svoju djecu najvise zlostavljamo, istreniramo se na njih pa poslije na druge. Z to u petnaestoj godini srpska djeca muskog pola siluju sve sto stignu a u dvadesetoj godini postaju profesionalne siledzije i genocidasi.
ALL.AH DŽ.Š. IZMEĐU OSTALOG U KUR\'ANU KAŽE : Zar ste mislili da smo vas uzalud stvorili i da Nam se nećete povratiti?\" (23. Al-Mu\'minun, 115.) I neka je uzvišen All.ah, Vladar istiniti, nema drugog boga osim Njega, Gospodara svemira veličanstvenog! (23. Al-Mu\'minun, 116.) A onaj koji se, pored All.aha, moli drugom bogu, bez ikakva dokaza o njemu, pred Gospodarom svojim će račun polagati, i nevjernici ono što žele neće postići. (23. Al-Mu\'minun, 117.) I reci: \"Gospodaru moj, oprosti i smiluj se, Ti si najmilostiviji!\" (23. Al-Mu\'minun, 118.) ODVOJITE MALO VREMENA I POGLEDAJTE KRATKI VIDEO ZAŠTO JE PRAVOSLAVAC IZ CRNE GORE ODLUČIO PREĆI NA ISLAM http://www.youtube.com/watch?v=8blWtZzCDzs