Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj da vas ovo navede da zaboravite da aerodrom u bihacu ima vise sletanja od trebinja. Cisto kažem
mogli su neku liniju uspostaviti iste su velicine i funkcionalnosti
Došao Obama u Sarajevo i odluči da prošeta Čarsijom... Nailaze dvije djevojčice te im se srdačno obrati: - Da vam čika Obama kupi sladoled? - Ne kaze se obama vec objema, papak!
Svaka šuša osniva stranku ccc Uskoro će nam biti više stranaka od glasača
Broj stranaka pokazuje koliko smo demokrati. Nema usaglasavanja ideja, dobrih programa. Nijedna stranka u svom programu nema ozbiljniju namjeru da se bori sa korupcijom. Stranke se ponasaju kao mafijaske familije. Gledaju sebe i svoje najblize i boli ih dupe za napredak drustva kao cjeline. Pola populacije niti je u bilo kojoj stranci niti izlazi na glasanje. Kada ti ljudi (koji ne izlaze na izbore) shvate da oni mogu da promijene stvari svojim glasanjem, onda ce se nesto i promijeniti.
I sta ako skupim 501 podapis nista od stranke presisao sam granicu
Ovakvi naslovi sugerišu da nema potrebe za novim strankama, valjda zbog toga što su nam postojeće dobre. Spinu nikad kraja.
hahah , da se čovjek samo nasmije na ovo , šta drugo ...
Evo koliko nas ima na birou hajmo osnovat nasu stranku da se dobije sta para za kafe!
Mi imamo više stranaka nego glasača
SDA just and only.
Pod hitno promjeniti zakon
Kod mene taksista predsjednik mjesne zajednice,pun sebe kaze akobogda sljedece godine u kanton...ja ga gledam I gledam,mislim u sebi ma za ministra saobracaja I komunakcija si rodjen!
Milojko ti si uopste nebitan faktor Samo ti mislis da si neko i nesto. Vrati se izvornom zanimanju
stvoriti jednu stranku koja će objediniti bosnu i smanjiti administraciju.za takvu stranku treba glasati
Pita učiteljica malog Mujicu šta je to katastrofa. Kaže Mujica: - To je kad lisica pokolje kokoši. Učiteljica: - Pa, to nije katastrofa, to je šteta. Sutra učiteljica pita isto pitanje. Mujica odgovara: - To je kad avion u kojem se nalazi puno političara eksplodira i padne u okean! Učiteljica: - Bravo Mujice, to je katastrofa. Mujica: - Ali nije šteta.
@merebit. Živ bio!
sacuvaj boze stranke nicu ko gljive