Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sam u zdk, prosli put sam zbog trudnoce ostala bez posla, a ovaj put nemam pravo na porodiljsko jer stalno radim na odredjeno i ugovor mi istice 2 mjeseca poslije poroda i kad istekne ugovor gubim pravo i na porodiljsku naknadu pa sam primorana da ponovo konkurisem i nadam se da cu poceti raditi jer se mora od neceg zivjeti inace radim u drzavnoj ustanovi, ne mogu zamisliti kako je zenama koje su kod privatnika tako da kakva nam je drzava cudo da ima i jedan kanton sa pozitivnim prirastajem, nazalost
PA KAD KORISTITE KURTONE U KANTINIMA...I KANTONE U KURTONIMA...
@haha ha... sta li je tebi , bjedo smijesno? Takvi kao ti se ne trebaju mnoziti, to je sigurno.. ako su depresivni, te nesigurni u buducnost.. to je uzrokovano takvima kao sto si ti.. sejtan, koji si..
J€bImo se vise da nas ne nestane! Crkva da odavno zabranila kondome.
Štoli je negativan priraštaj u Bosanskopodrinjskom, Hercegovačko-neretvanskom kantonu hehehe. Svi se porađaju u Sarajevskom.