Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izroniće Stari za one što ga vole !!!!
Stari Most je Mostar, a Mostar je Stari Most. Jednom srušen i nikad više, grad podijeljen, ali će biti kad tad ujedinjen. A oni koji su ga srušli, ne treba im veća kazna od dragog Boga za ovakav barbarski čin! Izronio Stari za sve koji ga vole Pozdrav iskrenim i pravim Mostarcima
VI U MOSTARU NISTE IMALI BOGOMOLJE.PRVA CRKVA STO JE NAPRAVLJENA TO JE FRANJEVACKA SRKVA NAJ VECA U GRADU.NAPRAVIO VAM JE CRKVU MUSLIMAN ZVANI OSMAN KAJ JE ZAMOLIO CARA DA VAM ODOBRI I POMOGNE NOVCANO.A PRIJE TOGA MOLILI STE SE PO PECINAMA I ZATO SUTITE BOLJE VAM JE.NEZNATE NI USTA VJERUJETE MOLITE SE ISUSU A VI STE GA UBILI KATOLICI ETO KAKVI STE NAROD.SUTRA CE TE POCETI VJEROVATI U SLONOVE SVASTA SE OD VAS NADATI MJENJATE SE KAO I VASA BIBLIJA SVAKE GODINE I SVAK JE PISE KAKO MU PASE.HEHEHEHEH
sta ces ti hrvoje pricati iz hrvatske od bosni.boli nas neka stvar sta ste vi imali sa srbima trazila ste dobili ste zali se tudjmanu otidji mu na grob i pitaj ga sto si krv proljevo.haj setnja
Da ste imali pameti i poštenja, ko što niste imali i ko što još uvijek nemate, ne biste zazivali Tita i JNA dok je Hrvatska krvarila od te iste JNA. Bolio vas je racku za nas, samo ste gledali da vas mimoiđe. I ocekujete od nas da vas sazalijevamo i placamo sadaku ko što ste navukli svijet da vas sazalijeva? Prosjaci, u to ste se pretvorili, u prosjake i narikače.
Mislim, i mi Hrvati se sjetimo Bleiburga i Vukovara, Nijemci se sjete Dresdena, Poljaci Katynske šume, ali ovo što vi radite to je čista perverzija. Vama je naricanje nad teškom sudbinom postalo praktički nacionalni sport, natječete se tko će više, bezumnije i patetičnije jadikovati.
Još naričete? Pa dobro kako vam ne dosadi? Zar vi bosanski muslimani mislite da ste jedini narod na svijetu koji je stradao u nekom ratu, cak i nedavnom? Pa nitko toliko ne nariče kao vi. Dajte se pogledajte malo na što ličite. Ovo bi već bilo komično da nije tragično...
Stari most je pokazao da je pravi mostarac i odlučio je skočiti u Neretvu nakon što se dvoumio i hrabrio oko 400 godina. Svaka čast i tebi a i svima koji su skakali i koji sada skaču u Neretvu. Prave ste muškarčine. Čestitam.
Žao mi je starom mosta, drago mi je što je podignut novi-stari most ali nije to to. Svatko ima pravo, što se tiče nacionalne pripadnosti izjasniti se kako hoće i kako se osjeća, ne treba i nije pošteno a ni ljudski da se stalno nekome nameće tko je i što je. Ja ću se osobno na slijedećem popisu istanovništva izjasnit da sam Bosanac.
Ovaj datum treba podici na puno veci nivo. Treba ga internalizovati. Svijet i buduce generacije moraju uciti i znati sta se desilo. A Hrvate treba stavljati na stub srama sve do sudnjeg dana.
zbog čega ivo? koja im je korist kad su vladali gradom?
Zaista mi je neugodno a i stid me je što je moj narod odnosno pripadnici mog naroda srušili stari most u Mostaru, konjičanin sam i Hrvat. Srbi su porušili sve ostale mostove u Mostaru ali kao da nisu ni jedan u usporedbi sa starim mostom. Osuđujem rušenje starog mosta i moraju odgovarati za to oni koji su odgovorni za to. Žao mi je Mostara, nekada je to bio lijep grad i u njemu se nekada igrao odličan nogomet.
...kako ide bošnjačko / hrvatsko prepucavanje...jel\' koji srbin asistira...trebam li ja kojeg idiota / idiotkinju ućutkat\' ? :)
da je majstor stavljo armaturu sesticu ne bi se srušio a vako je...
ne mišam ja a ti mišaš li ne znam
Muslimanskom primitivizmu nigdje konca . Sve vam se zasniva na lazima i sad sami sebe lazete i ubjedjujete u nesto sto i sami znate da je neistina . Jadno , zaista .
Hrvati u mostaru nisu bili vojska HVO je bio vojka Hrvati nije isto sto i HVO misas teze pojma ti nemas