Komentari (283)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
citav svijet jedno, oni drugo
A šta očekivati od rumunske stočarke tj vlahinje? Nagrabila se poslovnih prostora nakon što su poubijali prave vlasnike - Bošnjake iz istih. Vlasnici njenih poslovnih prostora su zakopani u nekoj od silnih grobnica širom proklete genocidne tvorevine. A šta će ona jadna do slaviti onoga koji joj je omogućio da zaposjedne tuđe i da uživa preko tuđe muke i suza. Sjeti se vlahinjo riječi sopstvenog naroda - OTETO JE PROKLETO.
Evo @gooUser1621856328 da nam spamuje o različitim istinama. Postoje različite priče a samo je jedna istinita. Mani se tih genocidaških propagandnih fazona.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Pa i twitter protiv genocidaša. Pa doklen više?
A šta očekivati od rumunske stočarke tj vlahinje? Nagrabila se poslovnih prostora nakon što su poubijali prave vlasnike - Bošnjake iz istih. Vlasnici njenih poslovnih prostora su zakopani u nekoj od silnih grobnica širom proklete genocidne tvorevine. A šta će ona jadna do slaviti onoga koji joj je omogućio da zaposjedne tuđe i da uživa preko tuđe muke i suza. Sjeti se vlahinjo riječi sopstvenog naroda - OTETO JE PROKLETO.
Treba nju dobro istaslaciti..
Ako bi se neko smilov'o pa je dobro sprčio, omekšala bi ona. Gorice, ajlavju.
Eee jest i ruzna sta je ovoo fujjj
Ovu Goricu kao da je rodila nerotkinja baba Bilja-genetski otpad, pravio general Pampers u vunenim čarapama a jajašca donirala Dušanka Majkić. Mile je samo držao generalovu kitttu.
Ova ludaca je za Dodika ono sto je Sebija a Bakira
Šta, misliš da Mile jebbbe ovo?
Ona je dokaz sistema u kojem živimo. Po prvi put u istoriji srpska politika je kažnjena. Sad se KOPRCAJ ko zaklana životinja, ali na kraju si zaklan i umreš ISTRUHNES I BUDEŠ SMRAD. Ana Mladić, njegova kćerka se ubila 1994 jer je skontala ko je njen otac... nadam se da ovo čitaš pa ces se prevrati malo.
Tebi je "dokazano" da si nenormalna i da se tvoja nazadna shvatanja kose sa razmišljanjima vaskolikog naprednog svijeta u 21. vijeku. Al treba pokušati biti normalna osoba pa malo razmisliti šta si uradila i zašto su baš tebi ukinuli ovu objavu, šta si to prekršila?!? Od tebe se to ne očekuje, obzirom na mitomaniju kojom si zaražena i u kojoj si odgojena.
I ne, twitter ne briše određene "prijavljene" poruke po default-u, već uđu u prijavu i dobro analiziraju o čemu se radi, te to uporede sa svojim regulativama. Dakle, poruka nije blokirana "zbog prijave", već zato što je nenormalno da neko podržava presuđenog ratnog zločinaca. Nije to normalno i kosi se sa shvatanjima naprednog demokratskog svijeta!
Kakva prelosa treba. Bolje da na sebi uradi neke korekcine jer je preruzna.
Cigančica ja sam mala neka svako zna, igram, plešem, pjesme pjevam radosna sam sva, tuge nemam pa ni boli, svaku pjesmu i ja volim, nek me sada svako čuje da mu srce ne tuguje.
Ja ruzne p....
ne citav svijet , nego samo americke sluge...eto sada ste drzava i vi se SAMI izborite da REPUBLIKU SRPSKU UKINETE....eeee , zato treba mooda, a vi to nemate . vi ste genetske sluge i turcima i austriji i hitleru i amerima ....i kada je rusija bila na kolenima niste mogli nista , a kamoli sada kada su rusi i kinezi najaci...oduvek samo kevcete , ali za borbu treba SRCE.
To što ti volusino misliš da je srce, to je govno. Prikenjalo ti se.
Prije svega ruzna, izvana a koliko vidim i iznutra. Ima srecu da joj je otac ta debela seljacina koja je pokrala sve zivo, i da moze da uziva u nezaradjenom novcu. Ubica je ubica, bez obzira koje je vjere i kako se zove. Ljudi se dijele samo na dobre i lose.
genocidasica na oca
Moze biti glumica u filmu sjecas li se Doli bel striko Nemanja ce je angazovati
Treba srbe sil*vat, oni su samo zato. To im i jesu turci radili 500 godina, nije ni čudo što se svi crnooki rađaju