Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TVSA SDA propagandna TV bezobraznici treba ih ugasiti.
Kako će direktor i čitav menadžment ove privatne TV ( a mi, građani je plačamo), tražiti posao na birou, zajedno sa onima koji im diriguju uređivačku politiku. Poneki će bome i u hapsove!
TV S(D)A, vjerovatno im smeta što su neke vrlo važne inicijative opozicije usvojene ili treba da budu? Nije to J od javnog servisa izgleda...
TVSA nakon izbora mora proći kroz čišćenje. A to je lustracija svih kadrova kriminalne oragnizacije SDA koji su ovu televeziju pretvorili u lažljivi i propagadni servis novogradske struje lopovske SDA.
Tacno kada ovog Čomora vidim nemam napredak 7 dana. Koji je lik ološ ne mogu da vjerujem da neko glasa za njega.
Nadam se da će prvi potez nove vlasti biti skidanje sa budžeta ova SDA televizije koju građani finaciraju iz budžeta sa 4 miliona KM godišnje. Ako SDA želi svoju TV neki ih onda oni plaćaju. Trošiti toliki novac za TV bez programa je suludo. Uostalom takvih "javnih servisa" imamao ionako na bacanje.