Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po njihovim pricama, jos malo pa ce biti ljekovit zrak.
E baš tako 😂
Taj ko vjeruje da opadaju čestice u zraku je slijep.. a to što oni tvrde je da će porasti broj bolesnih znatno od raka pluća u KS.
https://www.index.ba/sjednica-administrativne-komisije-sazvana-na-silu-pogledajte-kojim-su-federalnim-zastupnicima-povecane-place/
Dok nisu preuzeli vlast bilo je u porastu. Sad kad su preuzeli izjavljuju da je u opadanju. A mi se pogusismo. Uzas
zar vjerujete svojim vlastitim plucima ???
Naravno da će opasti poslije brutalnog zagađenja
Čim dođeš na vlast, promijeniš priču i pričaš isto što su i prije tebe pričali. To mora tako zato što iver ne pada daleko od klade, pa tako i ovi otpadi SDA neće puno odmaknuti od matčne stranke.
Zivim na selu i imam auto sa motorom euro 6,pa bih nekoga strucnjaka zamolio da mi nesto objasni.Trebam otici u Sarajevo,a moze li on to izdrzati da mi se nece ugasiti?
Ovo dodje da je narod usisao sve to.Trebaju pozvati da narod izadje u sto vecem broju na ulice i da disu sto brze.
Hahha pa nova vlast nema pojma dok im Konakovic ne napise sta ce govoriti. Eto vam ovce sad pa ga gledajte
znači, daće Bog padavina i vjetra i sve će biti super
Sad ce prosjecni komentator klixa reci kako je neka stranka (upisati po zelji) napravila zagadjenje da bi se otislo na planinu i potrosila koja marka. A vlasnici tih objekata su politicari. Svi ce mu biti krivi sto udisemo smece sem njega.PS: ovo “hocu i ja da kazem nesto za dnevnik i to glasno” ce nam na kraju dovi glsve. Gluposti koje se pisu normalnom covjeku ne mogu biti shvatljive.
NS-u i NiP-u dokje SDA bila na vlasti zrak nije valjao. Sad od kako su oni na vlasti valja. Kako da ne
18,7 je naviko na taj zrak to je za njih ko biljkama cist zrak preko supordioksida 18,7 vrsi oplodavanje
Bošnjačko Sarajevo se pravilno piše jer hvala Bogu izumiru rvati i smrdi iz šehera.
Dodik satrao novinarčiće iz fekalistana i njihove BN poslušnike. Predsjednik još jednom nadmašio sva očekivanja i raskrinkao sektu sa BL ulica i njihove finansijere. Srpska je od danas još jača!