Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljepa vjest.
podrzavam Harisa Silajdzica s obzirom da smatra da je to čovjek koji se bori za BiH i ne dozvoljava nikome da ponižava njegovu domovinu, a otvaram politicki neutralnu televiziju. daj ne seruckaj sanela - zna se da ces sve kapacitete iskoristiti za guranje hareta u jos jedan mandat. a da hare voli svoju drzavu to dokazuje cinjenicom da je zenu otpremio u tursku a sina na skolovanje kod tebe u london. bas je zaljubljenik u bih.
kako je nane gledaju ko alaha... he he he he a da znaju sta se ona chune napasla jos bi je vise volili. Sanela samo tako.... cijeli dunjaluk je uz tebe :-)))))))
divi profuknjače...zamotaj se
ofajla ohrndala smrdljiva
ma 100% ce biti neutralna...pa samo idioti mogu to povjerovati....
Krvava je to nafaka sto se na koki zaradi-Hebo tu nafaku. Haram je uzimati od te nafake.Jadna moja Sanelice.kako izdrzis da se onaj starohan izvija nad takvom tvojom ljepotom.
čuj joj priče majke ti,,neutralna tv a podrzava Hareta,,jedna u nizu spoznzoruša koje su znale da unovče svoju ,,hamšu\" i udala se za bogatog impotentnog starca sad njegovim parama kao humanitarka,,sacuvaj boze narod od takvih humanitaraca koji su novac zaradili na onoj stvari
Jel ona ima pravi kule po Sarajevu? Jel ona pljacka narod iz budzeta? Jel ona suruje sa Dodikom? Jel ona hoce penziju od 4000 Km kao nasi parlamentarci? NEEEEE!!! Pa zar ne viditi da jedino ona daje pare i pomaze sirotinji u ovoj zemlji. Sve najbolje u zivotu zelim ovoj djevojci koja jedina pokusava da promjeni stanje u ovoj zemlji.
Ova Sanela dobre pare udetje ovim Tanovicima, zeni ovoj ... Otvori Tanovicka Osnovnu skolu za Njene pare u centru Sarajeva, neka svjetska... Sanela svaka ti cast! Haj i meni daj da kupim auto, novo! Dizel 105Ks
Svim velikim MUSLIMANIMA ovdje a u vesi Sanele dijane ... znate li da je udajom za inovjerca pocinila jedan od najvecih grijehova u Islamu...?
Zvuči dobro sa svim ovim imenima... Ali javno propagirati Osnivača - velika greška. Valjda ipak zaobiđe politiku. Još ako ta TV1 ne bude tipa srpsko-seljačke turbofolk TV Pink ili novobošnjačke mahalaško - papanske TV Hayat, da ne spominjemo BN, VOG i sl. eto nama jedne dobre TV. Sretno!
Cujem Sanelice da te onaj tvoj starohan nagoni da pusis. Haj bona sta ti fali,povuci dva-tri puta pa ga cuhni svekrvi. Vala bas.
Svaka cast Saneli, tj njenom polnom organu koji ce BiH donijeti na desetine novih radnih mjesta...Sanelu za preCjednika p.s. poruka i ostalim sponzorusama kako se vagina moze na lijep način iskoristiti i pomoći svom narodu.Nažalost, većina onih koje odu i udaju se sa strance bogataše zaborave i na svoju pororici u domovinu. Triput HURA za vaginu Sanele jenkins
kako moze biti politički neutralna TV kada vlasnik (Jenkins S.) izjavi da podrzava Harisa Silajdzica,,,veze ti nemas moja Sanela...mislim da ti nije potrebno da stojis niti iza jednog politicara...