Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RAZMONTIRATI I UNISTITI REPULIKU SRPSKU - SRBE NIKO NEKA NE DIRA SAMO REPUBLIKU SRPSKU UNISTITI - NEKA SRBA ZIVIH I ZDRAVIH ALI REPUBLIKU SRPSKU UNISTITI, SILOM UNISTITI - A SRBE NIKO NE SMIJE DA DIRA, SAMO UNISTITI REPUBLIKU SRPSKU, PRINC BAKIR I NJEGOV GLUPI BABUKA NEKA ZIVU U REPUBLIKI SRPSKOJ, MI OSTALI MORAMO UNISTITI REPUBLIKU SRPSKU I SVE NJENE FASISTICKE INSTITUCIJE, SMRT REPUBLIKI SRPSKOJ... UNISTITI REPUBLIKU SRPSKU...
Zašto danas nije dan žalosti?
Ne trebhaju ih slgati jedne na druge, ove sanduke i ne voziti ih kamionkma nego normalnim autima do dze aze.
Znao smam, mozes reci i grob i meza r i ne dosadjuj.
I to je samo turska rijec, nije muslimanska. I sta te boli qurac sta sam ja, hajvanu glupi, sto svaki dan 10 nickova koristis da se izljecis.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
laka vam zemlja, neponovilo se! mi smo naše zločince pohapsili i predali sudovima vaši su nacionalni heroji ... to je tragedija!
Neka im je vječni rahmet.....
Da srce pukne od tuge. Neka im je rahmet duši.
...neka im je vječni rahmet...a onima što su ovo učinili, pakao na svakom svijetu koga ima ili nema.
NIKAD HALALITI NIKAD ZABORAVITI ! ! !