Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja kontam lik bio neki svodnik, prostitucija, prodavo diplome...i sad vidiš vijest, naslov, slika, presuda, kriminal, zločin,...malo i vi novinari...s.rete baš.
90% je ovakvih i onda traze vece plate j najavljuju strajk. isto je u zdravstvu
Kako kod nas ide ova uslovna,tj kakav prekrsaj treba bit da je moras odsluzit,jel se racunaju tipa i ovi manji prekrsaji u saobracaju ili
ne saobracaj ne spada pod krivicni zakon.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve stoji. Ali ovaj covjek je jako pametan, vrlo dibar govornik i objektivan. O svima ce reci bas onako kako jeste, prokomentirati situacije u drzavi bez dlake na jeziku i nije pristrasan nijednoj strani. Da treba odgovarati - treba.
ima tu svašta još!! kada bi studenti progovorili o onome o cemu Grad bruji... ko snjim nije bio "podanički" taj se u startu sa akademije ispisivao.
Ko krade,treba da se kazni, ali 10.5 miliona ukradenih ili bačenih za respiratore se razvlače, još Novalić sjedi u parlamentu, Budnji milione dužan, krade državnu sumpornu vodu u banji Terme,Bisera potrošila, državne pare na privatna putovanja, onaj textil kriminalac 3 miliona oprao,, Sebija platu primala za titulu koje nema, SDA im dala ovlaštenja, da kradu državu i sopstveni narod, hoće li početi kriminalci iz vlasti da leže i da im se imovina oduzme, haaaloo
Nije on jedini. Fakultet elektrotehnike u TZ. Prof.Aljo Mujčić i Nermin Suljanović stalno su na predavanjima u Sloveniji, iako se vode kao redovni prof.na UNTZ. Kad ih trebate, nikad ih nema. A plata ide.
Sve lopov do lopova !!!!!
Jel vratio pare?!
67 godina penzija 2000 lagano sprda se sa drzavom
Joj pa otidjite na saobracajni fakultet sami ce vam se pohvaliti koliko kradu 😁 Bivsi dekan Causevic 11.000 platu primao, cim udjes na fax moras nesto platiti, ma havarija.
A Lagumdziju je sud preskocio. Slucajni premijer 20 godina bio fiktivni profesor na UNSA i nikom nista. Sad palamudi u UN-u. Umjesto u Zenici
jeste ga zajebali u pm
Nije imao kad od gostovanja po televizijama u Crnoj Gori. Ali, otkad pade Milo, nema ga niđe!
Suprug ministrice Sanje Vlaisavljević. Ista sorta.
Ovo po onoj narodnoj "koga uhvatjse, toga i hebase". Toliko njih isto ili slicno rade, ovaj stradao na kraju
Eh da je on sam, pola profesora studenti i ne upoznaju vec samo njihove asistente.
Be mu se u penziji je po godinama