Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
postujem i zeljka, ali nije mu trebala ona samoinicijativna kandidatura bez dogovora. da je pametan, podrzao bi ovoga covjeka koji hladno moze uzeti pobjedu na izborima. građanske opcije trebaju ici sto vise ujedinjeno i u zajednicku kampanju. građanje je potrebno probuditi. normalnih ljudi ima puno vise nego ovih fasista i lopova. oktobar je prilika da se spasi sto se spasiti da i da ova drzava za pocetak barem malo normalno prodise.
@kraftwerk za bakira, covica fahru su mesije
Zakon o prebivalištu usvojio i legalizirao etničko čišćenje, a kako bi Dodik ostavio njega na mjestu predsjedavajućeg Parlamenta, a šefa mu Lagumdziju na mjestu Ministra vanjskih poslova. Nisu Bošnjaci ribice - barem se nadam.
Ja koliko se sjecam ovaj samo pise bezvezna pisma bez ikakvog pomaka ...
Moze ovaj momak
osrednji politicar mikro regionalnog kalibra bez internacionalnog iskustva ispred uporopastene stranke!
@yumbi Parlamentarac sa najvise inicijativa i najvise otvorenih pisama neprijateljima bosne. Doktor nauka i probosanski orjentisan. Za razliku od sda uhljeba i mediokriteta
@AGA 10 DENISE jesil to ti Tita ti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Covjek, patriota, obrazovan i u najboljim godinama za politiku.
+ analni otvor hahahaa
Covjek je Bosanac od glave do pete i ima kapacitet da pobjedi bilo kojeg drugog kandidata, licno mislim da je trenutno najbolji izbor.
Lik se nije mogao izboriti da mu supruga uzme njegovo prezime na vjenčanju, a da se izbori za BiH. hahahahahaha
Odlican izbor. Najbolji za drzavu BiH!
denis pobjedjuje ako bude kand...i zeljko naravno...to se ceka
za denisa i gradjansku opciju
@kraftwerk hocemo li za fahru? e necemo. taj je ispusio dva puta..hapse ga kao kriminalca. hocemo li za zvizdica nesposobnjakovica i sda uhljeba? ko god te postavio da ovdje pljujes ovoga covjeka, nece mu poci za rukom. denis ima veliku podrsku i ide u predsjednistvo
nemojte misliti da je u cilju nikse i zlaje da ovaj lik bude kandidat, iz sjene vreba slucajni prolaznik, on bi isto to rado bio .... kazu neimenovani izvori da je bio kod reisa na sunecenju ... prisegnuo je: Tita mi bicu vjernik, ako ne vjerujete pitajte vucica .... ehehee .... Denis ima najvece sanse ods vih bosnjaka jer je mlad, mudar i inteligentan, sad kakav je karakter i to, upitno je. ... treba to nadograditi sa novim softverom ..kao sto je SANU vucica ...
lupas, niksic ga je medju prvima predlozio a zlatko je to uradio javno
Biće zanimljivo vidjeti šta li će reći majorizirani pakaši iz HDZ-a kada njega izaberemo za prvog u Bošnjaka. Čisto sumnjam da će iz SDA kmečati kao što su oni kmečali kada je isto tako iz SDP-a izabran hrvatski član predsjedništva, kao npr nije legotiman, nije ovo, nije ono. Fašisti klasični!
Denis Bećirović je po mom skromnom mišljenju bolji i od Zvizdića i od Džaferovića. O Adilu Osmanoviću da i ne pričam. Ja mislim da lik nije gazda ni u svojoj kući, a htio bi biti član predsjedništva. I još malo o čelavom poltronu. Prvo je bio potpredsjednik RS-a, zatim ministar u vladi Federacije, sad je ministar na državnom nivou, znači lik je pravi pravcati egomanijak-parazit, bukvalno.
@kraftwerk samo sam rekao da iz SDA neće pizditi kao HDZ kad Denis postane član predsjedništva, 100% neće.
Biće to dobra kombinacija, državništvo Dodikovo, energija Denisova i mudrost i uljudba Draganova. Takvo Predsedništvo niko na svijetu ne bi imao.
znaju li kod fahre, bakira i covica sta su procedure? pitaju li oni svoje clanove za bilo sta? pratim ovaj mandat sda, hdz i sbb cirkusanata. zivi ocaj, ne znam gdje bi prije poceo da sa lopovlukom, aferama, neradom i lazima. pratim i inicijative te ko sta i koliko predlaze. samo cu reci, lijepi moj SDP.
@kraftwerk barem clanovi odlucuju.