Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TUZLA KVARC >>>>>>>>>>>>OBAVEZNO POGLEDATI VIDEO
TUZLA KVARC VODI VEHBIAJ U VIDEU JE SVE OBJASNJENO!!!
Njima dosta minimalac a da nista ne rade i Bog te veselio, nece se vise nikada nizašta bunit i glasace patriotski
SAKIB KOPIC NAVJECI JE LOPOV HEBO BAJRAMOVICA STA JE ON VJERUJTE NA RIJEC
U drzavama Balkana samo u industriji satora bi mogli zaposlit 2.000 radnika.
vidim da piju Sky colu to je dobro,mogla je biti Jana.
Prejaki su ovi tuzlaci. Skidam kapu! trebali bi svi tako
baš će vam bego murga pomoći. on i njegov mentor kukić jedva cekaju da završe pljačku TK i krenu na cijelu FBiH
TUZLA KVARC >>>>>>>>>>>>OBAVEZNO POGLEDATI VIDEO<<<<<<<<<<< https://www.youtube.com/watch?v=aIzyoKzHI5U Evo ko je TUZLA KVARC I KO GA VODI Iza ovih protesta stoje neki veliki igraci koji su ovu sirotinju zatupljenu stavili da kampuju a nisu im poslali cevape i pive
TUZLA KVARC VODI VEHABIJA U VIDEU JE SVE OBJASNJENOI
Dosta ubijanja privrede BIH. Bojkot Podravke,Jamnice,Kras,Gavrilovic,Dukat,Faks I ostalih proizvoda iz HR dok ne povuku zalbu na izvoz BH mlijeka u EU. Imajte muda bar jednom u zivotu,majka mu stara. BOJKOT HR.
TUZLA KVARC >>>>>>>>>>>>OBAVEZNO POGLEDATI VIDEO<<<<<<<<<<< https://www.youtube.com/watch?v=aIzyoKzHI5U Pogledajte kako je TUZLA KVARC POKRAO MILIONE i vi da im se vrati koncesija
@novi put ajde ne smaraj dzaba ovaj napaceni narod
ništa razgovori ... samo juriš
što ti ne pojurišaš na svoju Vladu?
sve su ovo moje vlade ... nažalost ... a moji su "juriši" na njih svakodnevni ... i fizički i verbalno ... koliko to mogu sam :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)