Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A za konkurs koji je namješten od kandidata traže uvjerenje o nekažnjavanju i nevošenju jrivičnog postupka
@jusuf.jusic.940 i to da ga platis 15 KM (taxa) Klosarsko zlocinacki poduhvat otimanja od sirotinje
napisite naslov KANDIDAT OPOZICIJE U ČELIĆU SDP,HDZSBIH,SBB... i gle cuda sdp jel ono rekose nece sa nacionalnim strankama pa sta je hdz?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ministar prebije lika i nista, i dalje ministar? pa ovo nema ni u tanzaniji
Ovaj clanak je objavljen da bi se ponizio ovaj covjek i kako bi SDA mafija i dalje vladala opcinom Celic, kojom vlada vec 22 godine. Cak je placena reklama na socijalnim mrezama za ovaj clanak. Eto to je SDA. Ponizaje druge da bi sebe izdigla. Jer ne mogu vise obecati asfalte ljudima i slicna sranja. Ljudi su gladni i sitni lazi. P.s. "Tesko onom ko ponizi drugog da bi sebe uzdigao" - Muhammed a s
Dobro poznajem obojicu, Mesic je celicki mesetar i kadar SDA,prepounatljiv po dugovanjima mnogim celicanima, smijestaju ministru jer je kandidat za nacelnika. Sda na opcini Celic vlada od pocetka rata, e sad kad se narod pobunio i daje punu podrsku Hrustanovicu, sad mu broje krvna zrnca i rade sve da ga oblate..
@blacksabath upravo tako. Ne znaju kako da se promovisu. Jer narod je sit lazi, 22 godine lazu. Taktika ponizi drugog da bi sebe uzdigao. Nema se sta vise obecati
Da bi bio na funkciji moras imat djela nekih,kurva pa fino.
Podnesi ostavku majku ti hebem jer si narusio ugled ministaestva, vlade Tz. A to sto si ovog prebio podrzavam, jer sigurno je kasnio s ratama, a frajeriso se po gradu.....
Šta ti je biti političar, moj jaro koji nije političar se potukao sa ženskom, nakon što je ista na njega nasrnula. Dobio 6 mjeseci uvjetno i dvije godine kušnje. Osudila ga ista ta kriminalna organizacija od tužilaštva i suda u TK.
Kakav je zirant, kad ga je ova cava mogla prebiti, e jbt
Neka ga je ... zena zirant bila i vraca kredit, a ovaj ispija kafe lagano
Ništa nas ne iznenadjuje, oni normalni su davno već pobjegli iz ove rupčage a na funkcijama ostao samo zadnji šljam!!
A sto si mu bio zirant. Eto ti ne treba ni rodjenom bratu zirant biti. Nekad jarani sad stoc u glavu.
Zelja malog da bude kantonalni ministar...
Pa u Srebrenici gdje su Srbi izvršili genocid nad Bošnjacima između ostalog i klanjem SDPovac Srbin Vojin Mijatović je Bošnjaku Hakiji Meholjiću prijetio da će doći u Srebrenicu da ga zakolje. Pa ne može to biti veći skandal od ovoga pa FGR mediji o tome više ne govore nego Vojina predstavljaju u pozitivnom svjetlu
Lako je tudjim k..... po gloginjama mlatit
Šta reći! Klasa! To je taj tip ljudi.
Kažu da je i ženu tako pa je i istjerao, a i diplomu kažu da je kupio kod srba na sokocu kad je šljive išo prodavat u sarajevo pojeftino bilo.
Jedan ministar nikad‘ nebi smjeo da se ovako ponaša! Bez obzira za razlog, treba ga smijeniti odma! Da imamo zakon i drzavu kako treba, nikada se dotični nebi usudio da ovako nešto uradi.