Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa onda nije da liječe karcinom za dva i po' sata, nego uklone kanceroznu izraslinu, i to samo u ranoj fazi. LIječiti znači nešto drugo.
@sezam.susam klasicno djubre bosansko zavidno
@SELAMsaDRINE, nije omalovažavanje, već jednostavno naslov članka je pogrešan, što je stvar uredništva Klixa.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka cast !
koja je ljudina ovaj Nermin. pravi čovjek na pravom mjestu. pozdrav od male kolegice
Bravo momci.
Volio bi da se kancer zvani bosnjacki unitarizam moze zaustavit
Respect!!! Bravo i svaka cast!!
Moja majka je preminula od karcinoma, liječili je na UKC Tuzla. Od sad bih radije nekoga Torabiju odveo nego ovim prevarantima od doktora. Neljubaznost, nezainteresovanost za pacijenta i nestručnost su glavna odlika Onkologije u Tuzli.
uklone ga za dva dana a vrati se za dva mjeseca. Ubijaju ljude kemoterapijom a kad kazes ne valja kemo ne valjaju vakcine ismijavaju te, al dobro danas je normalno da pederi hodaju imaju djecu da su zene gole i kurave do 50 se zegaju niko ne rađa tako da ne treba ništa da čudi. Btw. samo priroda i zdrav način zivota- Fuck EU
DŽABA VAM SVE OPET NISTE REPREZENTATIVNI,JER VAS ZIJO TUZAKA SVAKO MALO!! IPAK CESTITKE NA USJEHU!! PROĆIĆE I ZIJINO VJERUJTE!!
Doktor sa dugom kosom i bradom je prava faca! Primio me je nakon saobracajne nesrece, covjek je stvarno preljubazan i prijatan! Ime sam zboravio ali ljudino hvala ti na svemu! Ziv i zdrav bio! 😁❤️
@lance Jedini normalan u cijeloj klinici. On je nešto na radiologiji mislim, kul lik. Ovi na Onkologiji su smećari teški, da Bog da se liječili na istom tom odjeljenju.
svaka cast momci, vi ste legende prave
DR Gregori Haus prvo dijagnoza pa je operacija onda lagana. Mnogi bolesnici se lijeće pogrešno radi loših dijagnoza neki se i zapuste, ćitamo da se bolesni ljudi šalju kućama. Gdje i podlegnu. Ovom timu svaka ćast . Več smo navikli na metode bombastičnih naslova koji nemaju veze sa tekstom. To nisu krivi doktori nego urednici.
Bravo momci svaka cast , samo naprijed do pobjede , bosne ima i biceje dok imamo vako uspjesne nase drage DOKTORE I OSTALE INTEKTUALCE ,SVAKA. CAST. MOMCI. ZA SVAKU POHVALU,,
Izgleda da su ovo Njemački ljekari u budućnosti
Neka neko bar radi svoj posao kako treba
Uf kako los naslov ... karcinom se ne uklanja . ako imate ialo svjesti prema ljudima koji boluju od karcinoma promjenite naslov .
svaka cast, Tuzlo. Steta sto je stetocina od Federacije unistila odjeljenje za presadjivanje kostane srzi kod djece. Zlocinci