Druženje i upoznavanje prirode
0
Tuzlanski izviđači ljetovali na Boračkom jezeru
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Suti muka je odvojiti djecurliju od kompjutera kako si ti naveo, ali koje prisvojimo ne odlaze sale od nas... Sto se tice izvidzaca na moju zalost Zenica je po tom pitanju jaca od ostalih, ali sreca nasa postoje organizacije i u Sarajevu, Mostaru, Tuzli, Nemili, Banovicima, Banja Luci itd... Nisu toliko brojne ali sreca pa postoje, ako nista nekolicina koja se pridruzi ima makar zagarantovan provod i sto manje glavobolje od svakodnevnice :) Sto se tice publiciteta, sreca pa nas internet nekako izvlaci. A desava se cesto kada organizujemo veca takmicenja, da se pojave i nase Tv kuce koje to obiljeze i prikazu na malim ekranima... Sve u svemu veliki pozzz gundo i ko zna mozda nam se nekada putevi ukrste na Borackom jezeru Z-D-R-A-V-O :)))
ma nisam ja nista lose mislio,nego vidim da su u ostalim kantonima ljudi puno bolje organizovani nego u sarajevu,ja sam kao mladji isao sa mostarskim izvidzacima i u dreznicu i na boracko vise puta,jer pojma nisam imao da izvidzaci uopste postoje u sarajevu,bilo bi dobro kada bi imali malo vise publiciteta sve u svemu predobra stvar,
Lave Sarajevski skauti imaju gdje biti!!! Kao prvo vec par godina regularno borave na nasim terenima, gdje se uopce ne osjecaju kao gosti. Primljeni su i brine se o njima kao da su clanovi Zenickog odreda izvidzaca... Tako da nema potreba za takvim komentarima, a izmedju ostaloga barem kod nas nema podjela dal si skaut iz Mostara, Zenice, Konjica ili Sarajeva... Svi smo jednaki i svi smo jedno, kada bi se ugledala drzava na nas procvjetali bi do bola i vise od toga :) Izmedju ostaloga ne smatraj ovaj odgovor kao atak na tebe, ovo je samo objasnjenje :) Veliki izvidjacki pozdrav za sve na Sa x :) Z-D-R-A-V-O ;)
ovo je prava stvar,na boracko idem godinama,obicno u terminu kad i izvidzaci dodju. igramo lopte sa djecom,onda nam se prislepaju pa idu u ribu sa nama,stariji dodju i na dernek oko vatre navece,kad zaboravimo kupiti hljeb izvidzaci nam uvijek uvale 4-5 struca.djeca se uce nekim drugim normalnim i zdravim stvarima,druzenju u prirodi a ne da sjede za kompjuterom po citav dan. najgora stvar od svega je ta sto su gore mostarski,zenicki i konjicki kamp,a ovi nasi iz sarajeva se nisu mogli dogovoriti tako da su ostali uskraceni za kamp pa i oni malo dodju kao gosti,umjesto da imaju mjesto gdje djeca mogu dolaziti svo vrijeme dok su izvidzaci gore a to je mjesec dana!
ovo je super stvarno :)))
A da ih vidi babo