Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam sta bi dodao. Zao mi je sto postoji stranka zvana PDA a jos vise mi je zao sto SDP koalira sa njim u TK, mada razumijem zasto (bolje biti u vlast sa losim nego sjediti na opozicijonoj klupi i kukati)
SDP je partija koja bi oca izdala za stolicu. Pogledaj samo opstine gdje imaju nacelnike 5+ godina. Uhljebili sve sto se moglo uhljebiti.
Da nije žalosno bilo bi smiješno! TK je trenutno kraljevstvo apsurda. HDZ vodi zdravstvo a nema ni jednog poslanika u skupštini kantona a Mirsad Kukić osuđeni kriminalac i robijaš koji je ležao a i ponovo je osuđen za zloupotrebu službenog položaja je postavio ministra MUP-a.
Ovo je SDA kriminalaca DJELO! Djeca ne mogu da dobiju pecat, jer je ghuzonja navikao da SDA bude u eteru...Mic po Mic GONJIVE MOTKE i pravac POLJINE! ! Gracanica ima raje za pohode!Ne zaboravite na sta je SDA mafija spremna...i djecu CE VAM raskuciti :(( .
Dakako je i Kuko krimic nad krimicima.....UOPSTE nije robijao kaznu, nego je samo prespavao par puta u zatvoru...ali OVO je SDA ruku djelo, ovo sa skolama smjenama, kujcima palcima...NEDAJU PECAT, pa to ti je.Mic po Mic POLJINE!
Debilcine SDPovske, ja kao rodjeni tuzlak nikada u zivotu nisam glasao za SDP, kao ni za SDA. Ali vam garantujem svime da SDA ne bi mogla dostici ni 2% kriminala koliko su nase komunjare uspjele. Smijeniti sve direktore skola kako bi postavilj svoje crvene i jos na to praviti vladu za dojucerasnjim neprijateljima i krimosima PDA, dno dna
Jest da nije tema al nmg da ne napisem ovo : FADIL NOVALIC 007 ( 0 VAKCINA, 0 KILOMETARA AUTOPUTA, 7 GLUPOSTI NA DAN) AHAHAHAHHAHAHA
Hahahahah dooobar :)