BiH
2

Tuzlanska Alternativa: Ako želite biti kandidat za gradonačelnika javite se e-mailom

Klix.ba
Foto: Arhiv/Klix.ba
Foto: Arhiv/Klix.ba
Politička stranka Tuzlanska Alternativa je na svojoj posljednjoj sjednici predsjedništva stranke dana 02.06.2016.godine potvrdila odluku po kojoj će na predstojećim Lokalnim izborima imati svog kandidata za poziciju gradonačelnika/ce.

"Produkt je to intencije i programske orijentacije da kao politički subjekt našim građanima pružimo kompletnu podršku ma političkoj sceni kada je u pitanju izbor prve ličnosti našeg grada. Stoga i pokrećemo ovaj Javni poziv za nominaciju budućih kandidata/kandidatkinja za navedenu poziciju", navodi se u saopćenju.

Da bi se prijavili na ovaj poziv potrebno je da ste: visoko obrazovani sa dugogodišnjim radnim iskustvom, poželjno na rukovodećim pozicijama i poduzetničkim duhom, aktivno poznajete neke od stranih jezika, elokventni, kreativni, orijentisani ka ostvarenju rezultata i imate dobre organizacijske sposobnosti kao i sposobnosti za timski rad, visoki radni kapacitet te da ste osposobljeni za kontrolu i analizu vlastitog rada kao i rada vaših saradnika.

"Kao takvi imat ćete našu podršku, a vjerujemo i većine građana našeg grada", kažu iz ove političke stranke.

Svoje prijave možete slati na našu email adresu [email protected] ili dostaviti lično ili putem pošte na adresu stranke ul. ZAVNOBIH-a 15- Hotel Tuzla. Rok za prijavu na poziv je 20.06.2016.godine.