Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inače u pitanju je osoba koju znam ,sve se to desilo u toku spavanja on je dobro hvala bogu ali stvarno više u svom gradu ne možeš biti slobodan ...sve nas snašlo ...po danu nisi siguran kamoli noći
Pitanje za vlasti je da li je dozvoljeno da se branimo? i da li mogu vlasti da nas štite i brane? Prvo je logično daje odgovor da, a drugo ne znam. Šta onda narod da očekuje, treba donjeti zakon kao u SAD i pusti ljude da se i sami odbrane.
Vec napastvuju nase zene po ulicama... Uzmite svi oruzje da se odbranimo od DIVLJAKA
Hajmo sad Bošnjaci. Prospite sav rasizam, mrznju i otrov iz vas. Nego, jel imate stelu spremnu u bolnici i policiji, da vas pitam za nadolazeca vremena ?
@Patrick.Wilding Kakvi god da smo bolji smo od ovih blisko-istočnjaka i divljaka.
@Patrick.Wilding a otkud si ti, debilu? Guzi te neki od ovih inženjera pa boli pakša?
kada ce drzava da skloni migrante sa ulica i kada ce vojska poceti cuvati migrantske kampove......oni u nasoj drzavi nemaju statusa, sve dok se ne rjesi njihov status oni se ne smiju slobodno kretati.......i tacka
Sta nam dovedoste u drzavu dabogda pocrkali.. ne moze Niko u svojoj drzavi
Ovo je strasno.... Ja sam vec narucio oruzje... Ovi ce nam bubrege izvaljivat.... Ako Neko nema ogradjenu kucu nek uzme nesto za samoodbranu
Srna ????
Ovako i ace krenu, prvo su umiljati, pa onda faza gubljenja strpljenja, pa faza nasilja i na kraju fakini teski postanu. Iskustvo iz Svedske.
@Jollyjoker Samo sto im mi za razliku od Sveda necemo dopustiti da budu fakini, jer mi mozemo biti 10 puta veci fakini od njih.Oni imaju nozeve, kod nas svaka kuca bar po pistolj. Opletes ga, nema papira, niko ga ne zna. Kao da nije ni postojao.
@Kotonbe Kao prošle godine u Bileći.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)