Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majko mila toliko rijeka i hidropotencijala, toliko planina i brda gdje mogu biti vjetroelektrane, oni iz Kalesije pokazali da je čak i solarna energija isplativa u BiH, čitava Krajina se može snabdijevati geotermalnom energijom iz Gate i mi i dalje ložimo drva i pravimo seljačke drvarnice oko zgrada, ložimo ćumur i udišemo smog i kancerogene tvari samo da nam bude što jeftinije. Mi smo u srednjem vijeku po mentalitetu, ne zaslužujemo ni ovo što nam je Tito napravio.
SAmo mi mirno protustujmo... to je riješenje za kriminalce i bagru. E moja kolturna rajo sa Tuzlanskog kraja. Da smo pametni pa da ih sve poubijamo, ne bi ni zagriješili. Jer oni nas već ubiše.
POZIVAM TUZLAKE, LUKAVČANE I DR. DA NA NAREDNIM IZBORIMA NE GLASAJU ZA POLITIČARE KOJI SE ZALAŽU ZA NOVE TERMOELEKTRANE I SLIČNE ZAGAĐIVAČE !!
Treba na Poljinama instalirati nuklearnu elektranu. Napajala bi cijelu BiH
Neće, samo ludi Srbi šire paranoju. Na Hirošimu i Nagasaki su bačene atomske bombe, pa i ne čuješ da neko tamo priča o radijaciji, uranijumu, rakovima ovoga i onoga, samo mahniti đikani drobe o NATU i nekakvim mecima, šizofreničan narod.
Na normalnijim mjestima se ne bi pravile fabrike pored kuća i kuće pored fabrika a zabrinuto stanoništvo ima tzv. uzmi ili ostavi izbor. Slična priča kao i sa Zenicom.
samo psujte sa Sarajevo na svakoj tekmi Zelje i FKS, tako vam i treba
nisi normalan..
@brunolabaddia voda komšija, voda
---- Kancerogene čestice će nas uništiti Neće bogami, ako bujica provali i tu deponiju ko nedavno Bijelo more ! (halalite sarkazam , skraćeno h.s.). NEma razloga za brigu kad vas do sad nisu uništitli krupne zvjerke SDA i BEgo Gutić neće valjda sitna prašina .
Sav tuzlanski basen i jest industrijska zona, pa su i naselja u istom nastala kao organizovane naseobine za radnike. Tu se malo sta moze promijeniti. Tuzlaci trebaju da traze visoke eko standarde za industriju i industrijski otpad, jer se isti negdje mora lagerovati
Trenutno je u Tuzli i Lukavcu zrak VRLO OPASAN. Index zagadenja 382 a dozvoljeno 50. Poredenja radi tenutno: Sarajevo 74 Beograd 24 Novi Sad 11 Zagreb 67 Zenica 43 Kakanj 31 Novi Travnik 12
nije sramota zivjeti na selu
nije sramota zivjeti na selu
nije sramota zivjeti na selu
Sve se ovo osmisljava u prekodrinskim centrima moci kako bi se ojacala Drina
Sellam.Tuzlom vladaju crveni stakori iz SDPa.Naravno da narod ne moze ocekivati nista bolje od njih i onoga sto sada imaju.Zato u Oktobru dovedimo u TZ SDA da od Tuzle naprave grad za primjer.Jer Tuzla nece moci izdrzati jos 4 godine vlast nedo allah crvenih stakora iz SDPa.SDA do pobjede.
@DobitakZauvijek hebo li te riđobradi u pakšu rutavi.....