Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zima. Zima. ..e pa sta je.. Kad moze Zenica.. moze i Tuzla..onako jaranski.. Jos malo i vodu nek zavrnu.. I eto nas u klub :)
FARAON ZAVRNO GRIJANJE VALJA JOS JEDNU FONTANU PRAVITI SA CRVENIM FIRMAMA TAL DIJELITI
@Hercegovac3..sta ti bi??
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pravo da vam kazem, da niste rekli ne bih ni primjetio da ne griju. NE zato sto slabo griju nego zato sto je i dalje toplo. Kad grijanje radi 24 sata dnevno a ne gasi se po noci da toplane ustede, stan bude topal i sa zavrnutim radijatorima.
NE SERI
SACE VAS UGRIJATI FARAON IMAMOVIC TOPLIM RIJECIMA I LAZIMA
lančana reakcija, sve se raspada hahaha
Uvijek je bilo...ma haj, ne moramo ove godine servisirati i remont praviti, moze izdrzati. Kad ono...pljas, otislo sve u helać. Pa ljudi, niste promijenili cijevi jos od 1945 godine.Dobro se ikako grijemo.
tuzla, zenica, sarajevo ili neka druga sredina gdje su većinom naseljeni muslimani je osuđena na propast. muslimani su neobrazovani, lijeni, zatucani, glupi itd... zato se uporno krpe uz hrvate i srbe, jer znaju da bi im sve propalo i da bi živjeli bez njih kao u 12-om stoljeću.
al zato najbolje trpaju srpkinje...
Zenica je uz vas.
HO HO HO SMRZOSE SE MOJE BOSNJE a vamo govore da su mala svica za RS e moj narode moje ovce jos vi se svadjajte oko Dodika a ni 25% teritorije ne mozete da uzdrzavate iako su to bile naj bolji industriski gradovi
A tosu kratko trajni kvarovi,od novembra do marta ito ce proci.
hahahahahahahaahah
Ustvari, u Tuzli se to prilicno brzo rjesava. Nestajalo je vode par puta zadnjih dana. Ja taman donesem 10-tak litara iz radnje - a ono voda dodje. Pa mislim stvarno...
Ovo nešto prelazno sa kantona na kanton. Epidemija.
Sta? Mjesec januar ili zimsko doba generalno?
@taraba22 NE-grijanje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
MA UGRIJATI CE VAS FARAON IMAMOVIC TOPLIM RIJECIMA
Ovo neka moda danas da nemas grijanja.