Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sigurno ce biti nacionalistickih komentara
Lipe hanume,ka moje gimnazijalke...
cestitke maturantima, samo bih molila da mi neko objasni sta su maturirali i koji posao mogu obavljati.
Gimnazija k'o gimnazija. Eto, šta mogu "standardni" gimnazijalci, mogu i oni koji imaju par predmeta više vjerskog karaktera.
Baš su prelijepi.
Mora li u sve religija da se petlja.
Broj minusa na moj komentar pokazuje koliko je zatucanih. A i rezultati glasanja to pokazuju.
Iskreno ja jedva kad vidim pokrivenu djevojku. Mora je do mene :)
Evo fabrike SDA klonova. Sve vjerske škole služe samo za podaničko učvršćivanje temelja i osiguranje vječite vladavine nacionalista. Od ovih mladih osoba nažalost nema ni 1% onih koji imaju vlastito mišljenje i jasan stav o bilo čemu.
Jel' ti to riječnik sa medrese? Kad' su moji pretci živjeli u Sarajevu ti nisi znao gdje je to.
Znam da boli istina. O tome najbolje govori tvoja reakcija i psovke.
kad se sjetim da je ovu školu završila Ruvejda Klopić ,onda baš nemam komentara ccccc
Bez pretjeranih minusa molim... Kakva su njima vrata otvorena sa ovom skolom u buducnosti? Mogu biti hodze i uciteljice vjeronauke u skolama... Sta jos?
Lakse malo... Ne kritikujem medrese, samo sam neinformisan o ovom smjeru skolovanja, pa htjedoh da ponesto saznam...
Jesu li sad ovi maturanti strucnjaci za islam? Proucavaju Kuran? Uce arapski? Sta im je zanimanje? Da li su pored medrese pohadjali i redovnu srednju skolu? Nisu mi bas jasne te medrese. Ako se muskarci spremaju da postanu buduce hodze, sta ce ove djevojke?
Molim gospodu koja nema odgovore na ova pitanja, da nastave u miru i dostojanstveno da mi daju minuse. Nasao sam i ja gdje cu da pitam :-)
Mnogo mladih i lijepih osoba čiji život neće imati svrhe ni za njih a pogotovo za društvenu zajednicu.