Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drage kolege vozači i automehaničari, sretan vam praznik uz što manje loših trenutaka tokom obavljanja ovog plemenitog i časnog posla!
mama evo stigo babo s voznje...u jednoj ruci mu rucna kocnica a u drugoj litar loze....-neka sine danas je njegov dan...dan vozaca...
Ovo je nevjerovatno. Tuzlanska nostalgija za Titom prevazilazi sve norme... kult obožavanja Tita,kod većine Tuzlaka,na granici je neke (homo)sexualne napaljenosti... Vi da se preselite u Sjevernu Koreju,osjećali bi se k'o kod kuće.
"SVEČANI" defile.... AHAHAHAHAHAHAHA
samo nemojte glasati za SDA.
sretno i veselo,,,,
Pravi soferi danas su kao dinosauri,velika vecina ovih danas na cesti se ponasa kao da voze luksuzna sportska auta... Deda dobio dva zlatna volana u exYU i to je sve govorilo...
jbt borba za gram čiste have a oni našli da drajvaju nedjeljom, čisto iz obijesti. Mudro i lijepo od profesionalaca 👍
uz nesebičnu podršku milicije
Izgleda da je ljudima krivo kad se kaže da je Tuzla najzagađenija u Europi. Prkose se nešto, kad god to spomenem, palac dole ne gine :D Neka dišu vala smrad ako to vole, ja sam počeo s maskom hodati
Kod Dodika defiluje policija do zuba naoružana, specijlane jedinice, te 3 puk srpske vosjke pod bunom ratnoms premom, a onda za njima ostali. A u FBiH kao odgovor vozači i automehaničari ! Miszslim da bi se i NADREALSITI UPITALI: Oko ba da li ja ovo sanjam ili je ovo stvarnsot !
Super što se slavi bilo šta, sretan dan svima, ne samo vozačima i automehaničarima, (opet cu dobiti sigurno negativnih ocijena), ali ljudi, Tuzla je prezagađena, još i sad ovo da se organizuje. Nema smisla... Baš se narod i vlast trude da budemo #1 u Europi, još malo pa smo uspjeli, trenutno smo na #2 nivoa zagađenosti zraka. http://aqicn.org/map/europe/#@g/38.0291/5.3613/4z Evo upravo vidim, ipak smo mi na #1. Svaka čast TUZLA!
Ooo pa nek je sretno... da ste nam zivi ...zdravi ..... sve naj naj... :-))))
Jb vas dan vozaca i vozanje po gradu. Primitivizam. Slavite kao svi drugi. Kad bi saka budala slavilavozanjem po gradu na sta bi licilo.
vozio sam mana sad vozim iveco, ako budes stopirala neka znades seko.
kad šoferi voze na daleko, svaku curu oni zovu seko suknja kratka a nogice gole, dođi mala kod šofera lole!
😂😂😂🚚🚚🚚🚛🚛🚛🚦🚦🚦⛽⛽⛽
sretan vam praznik.....automehanicarima...cari....maaa
a šoferima
o njima ne znam nista
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Drkaju na Severinu uz njenu pjesmu