Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj i ovi vala su se svima popeli na vrh glave. Razumijem ja njihovu situaciju, ali šta smo krivi mi, obični građani. Pa kad hitno moraš proći, ne možeš, oni blokiraju put, a ti ako nisi iz TZ, i ako hitno ideš u bolnicu, možeš komotno umrijeti, dok se snađeš za put. Idite brate mili kućama ovih koje krivite, i jebite im sve po spisku, pustite normalnu raju da obavljaju svoje redovne dužnosti.
Zovite Hanku, odmah će odblokirati :D Shvati molim te, za*ebavali narod cijeli dan, došla hanka i otpjevala im i oni je pustili da prođe. Kakvi protesti kakvi bakrači, bandu otjerati sa ulica, sami su krivi za sve i za iste su ponovo glasali.
Može li mi netko reć jel ono na drugoj slici patuljak
nije ono patuljak nego tvoja mrtva mater
Hahahahhaha hahahhaha nigdje veze hahahaha. A bgt nasmija me
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
...sad će redovni primaoci plaće osut...jer su jedno 100000% uvjereni da njih vako nešto nikad nemere snać...
Udri bagruuuuu