Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TUZLA za glavni grad BiH
Svaka cast za Tuzlu !
Bravo za novu vladu Tk
Tuzla je inae u mnogocemu prednjacila od ostatka drzave a najverojatnije je to odlikanjene multikulturalnosti koju je jos uvijek zadrzala iz zlatnog T I T I N O G vakta.
Za pohvalu,da se ugledaju i ostali gradovi u BiH
Bravo Tuzla
Treba sav novac od godisnje participacije staviti na raspolaganje za lijecenje u inostranstvu.
Bas.je primjer, jedno sluzbeno auto.za nekog selju, danas 'ministra' (kojih je ukupno blizu 200 u BiH, najvise u svijetu) kosta min 100,000 KM.. Eto skupilo se 50.000 KM za oboljelu djecu, fakat puno za najbrojniji.kanton...
@novi123 do 50.000 za SVAKO dijete koje se mora lijeciti u inozemstvu.. a iz budzeta je predvidjeno 1.150.000 KM za koje se nadam da nece biti potrebni)) Moze li se nesto pozitivno ne popljuvati?
Moze u Sarajevu i 100 000 ali ako je babo u SDA..
Gdje su BA 9 milijardi što dajemo za puteve? Jel od toga izdvojeno ovih pišljivih 50 hiljada? Samo kradite smradovi, liječiti ćemo se mi VANI ako Bog da, pa i PDV vani plaćati, pa kradite
@iEkser PREDVIDJENO JE 1.150.000 KM, DO 50.000 KM ZA SVAKI SLUCAJ POSEBNO. NE CITAJTE SAMO NASLOVE.
bravo za Tuzlanski kanton, a ne Tuzlu
@tzliberal Alo drug, ovaj članak počinje sa rečenicom "Neformalna grupa Tuzlaka". Nema kanton veze sa ovim nego samo Tuzla.
@tzliberal Aj mrsss odavde!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Meanhwhile...in Lukavacu postoji kuhinja za malu djecu, naaarodna :( jbteee big G, hranimo djecu kao sirocad.Ne samo da treba ukinuti ovu kuhinju, nego poslati ove koji misle da to tako treba na edukaciju i reci im DA!!, postoji drugi nacin, povecajte djecije doplatke! sa 20 KM na 300, zasto da ne? ima paaara samo nisu dobro rasporedjene...a ova nasa Tuzlanska vijest je samo mala stepenica u moru frka u BiH...ozdravite djecico i ne zaboravite vratiti nam milo za drago, sve po zaslugama!
svaka im cast fala alahu
Kakve Alah ima veze sa ovim? Gradjani Tuzle su se izborili za ovo! Kakve On veze ima, majko mila
Neka se šestorka ugleda na Tuzlu
Bravo, svaka cast!