Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne seri, da nije bilo Beslagica Tuzla bi prosla ko i svi drugi gradovi u Bosni podijeljeni i spaljeni sa protjeranim stanovnistvom, a danas je multietnican i multikonfesionalan.Hvala mu na ovome ali i onome sto je ucionio za vrijeme rata za Tuzlu ! Veliko Hvala !!!
Čistili ljudi kuću, izbacivali kabasti otpad!
Selim GiGANT !!! Vi sto pljujete bolje posjetite ovu biblioteku i edukujte se malo, klosari jedni !
Besla legenda, za razliku od cobana Imamovica.
svaka cast
Poserem mu se na knjige, važno je da je to moralo doći u javnost, i malo jeftinih poena skupiti pred lokalne izbore ! Kad se daje milostinja, sadaka, pomoć, daje se tako da to ne moraju svi znati, vidjeti, a ne ovako jadno ! POSEREM MU SE JOŠ JEDNOM NA TU DONACIJU !
Selim Bešlagić je jedan gospodin, ovi hateri mogu samo da mu popuše!!
bravo, tako se treba odnositi prema sredini u kojoj ziivimo
mogo sam i ja naku knjigu palcic poklonit,malo je mis nagrizao al hajd ko da je i bitno.
Vazno je napomenuti da je BESLAGIC za vrijeme vladavine TUZLE, pronevjerio najmanje 5 miliona KM. sta je donacija od 15.000,00 KM spram miliona ukranih.