Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne bih dolijevao ulje na vatru, radnici trebaju tražiti svoja prava. Ali isti ovi radnici ne rade zadnjih 5-6 godina (neki i više). Za to vrijeme, obračunavala im se plata od 800 KM neto i oni misle da su je zaradili. A poslanici i vlada, čak i da imaju dobru namjeru, da su najpošteniji na svijetu, ne mogu im pomoći i platiti sve "zarađeno", jer para jednostavno NEMA! Radnici trebaju ići na Poljine, Nišićku visoravan, Bosmal, Jadran, Zagreb, Ljubljanu, i ostale lokacije, gdje oni koji su ih pokrali imaju nekretnine, stećene od njihovih neisplaćenih plata
Cuj pripadnici jedinice za specijalne NAMJENE, jel to u prevodu drotovi za pokazivanje?
Malo strajk i ljudi uzese iz budzeta 300.000 KM, sto je vise nego sto kosta cijela vlada TK za godinu dana. A narod aplaudira jer bas ih briga sto su te pare skinute sa stavke djecijeg doplatka. Bravo Bosnjaci, vama ne treba ni Seselj ni Milosevic, sami ce te se poklati kako je krenulo.
14:14 Radnici tvornice obuća „Aida“ blokirali su sjevernu saobraćajnicu, dok su radnici propalih firmi sa područja TK-a blokirali južnu saobraćajnicu.
Eno, opet blokirali, saobraćajnice. Ma daj rastjerajte tu bagru sa pendrecima.
Mrš keru,hajd dođi pa makni frajeru,sve junačine na računarima i internetu...
Ma samo ostro i na prvu ali ako je ikako moguce ostavite upaljace ,sibice i slicno kod kuca .
Svi na ulice za bolje sutra!!
Kaze nema dovoljno ljudstva u policiji kad treba pokriti ulice i sprjecavati kriminal, a evo ih ovdje poredali sve jednog do drugog kad treba cuvati glave sluzbenika...
Oni hoce 3 mjeseca po 400 maraka i nakon toga pokretanje firme, svi znamo od te pjesme nema nista
GORI VATRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Ka'ce plenum?
Ja ovim radnicima toplo preporučujem da odu na Poljine .jave se Bakiru i uhvate se lopate u izgradnji 214 vila u naselju POLJINE HILLS. ili da sve poruše na poljinama i uzgajaju maline bolje če proči.
AIDA je 100% vlasnistvo drzavno..ljudima nije povezan radni staz po 15 godina i vise, dok neke privatne firme tekstilne rade veoma dobro a bili su direktori iste ..drzavna firma ne moze naci nista ... nije problem ako radi zena samo tu..ima situacija gdje rade dvoje iz jedne porodice.. a neke ovdje kako nije stid pistati svasta...ja da sam u ovakvoj situaciji bio bi spreman ubiti, kad ti dijete nema jesti sta kod kuce..
Februarski protesti 2. dio
ma neko ce im izaci i obećati sve i svasta, pa opet po starom :)
Treba SIPU i Zupca posat da pobije bagru majku li im gladnu njihovu oni se nasli kurciti ovoj dobroj vlasti SDA i SDP
neće zuibac krenut bez Fahra, ne ide ..
ma i fahro je trebao u februaru na stoku puskama...fol oni nesto obespralvjeni pobit stoku odmah
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ništa od njih, oni su svi kupljeni ili od vlasti ili od avaza, pardon od !"liidera opozicije"
bas tako...sve je to na spisku jer inace u bih imamo najbolju ekonomiju, najmanje nezaposlenost i najnizi stepen korucpije, penzioneri zive ko u njeamckoj a omladina uziva ko nigdje drugo svi radimo na jaim pozicijama..aferim...
her : vidim da si uznapredovao što se tiče kulture pisanja. TZo su vas učili u eSBeBeju da psujete one koji drukčije misle. Znači poznata nacistička ideologija : ko nije s nama protiv nas je. A vidiš je tebi neću psovati .. :)