JKP "Saobraćaj i komunikacije"
24
Tuzla: Parking mjesto vrijedno 5.625 KM
Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Velika sramota Tuzle, TK i UKC-a je da ovdje nema parkinga za posjetioce i pacijente. Još veća sramota će biti kada počne naplata ovih parking mjesta. Niko u bolnicu ne ide zato što mu je ćejf, nego iz nužde. A tu nuždu država hoće da naplati. Jadni smo!
Ne benavi, jadnice, cijena parkinga u centru provincijske Tuzle (1 sat = 2 KM) je totalno nenormalna, poredjenja radi u milionskom Zagrebu (koji je vjerovatno najskuplji ex-yu grad) u garazi na Tuskancu (pazi, znaci garaza sa obezbjedjenjem a ne samo gole iscrtane parking linije na sred ulice) koja se prakticno nalazi odmah do Ilice i par stotina metara od Trga Bana Jelacica i Cvjetnog trga je 1 sat = 7 kuna u vremenu 08h - 18h, dok je od 18h - 08h cijena bijednih 4 kune za sat vremena. Dakle, centar nase voljene usrane Tuzle je hladno skuplji od centra Zagreba koji ce za 6 mjeseci uci u EU. Pa ti sad kontaj, ako imas cime.
Sramota je da UKC nema parking za posjetioce i pacijente, majku sam skoro vozila a ima 94 godine i ne moze da hode toliko nego naravno moram ispred samog ulaza da je ostavim a oni ne daju da se udje, a kad zovnem hitnu pitaju koliko ima godina i kada kazem koliko oni su mi zamislite rekli " dajte joj vode". Bojim se da koliko god parking mjesta da bude opet ce biti malo.
Nije skupo košta samo malo više nego dužni metar autoputa sa 3 trake. Cijena prava sitnica.
a ti si jarane na drzavnim jaslama ngdje pa markicanijeko kuca a? daj ne balegaj molim te.CITAV GRAD JE PRIVATIZOVAN.OD OANONIKE DO PARKINGA.JASMINOVI I MAIDOVI TALOVI.PRIVATIZOVALI SU MOJ GRAD.DALJE KOJIM PUTEM JE ZOKA CELEKETIC DOSO U POSJED POLA CARSIJE?PA TI ILI SI SLIJEP ILI SI JAKO GLUP
jaoj smarate placete i pizdite radi par markica... dok se nije naplacivo u po tuzle bas ko u parizu ne mozes proci trotoarom da neko nije parkirao.. sad cojk uveo naplatu ne znam gdje su nolika auta otisla??? sta je guza se stisla za marku ha a placete nema parkinga... pa i kad ga napravi eto vec kukate bice skupo sta bi vi dzabe.. nema tog nigdje.. a cijene su naspram sarajeva koliko vidim udjes izadjes marka dvije.. zato nemojte bez razloga da kenjate... bolesni ce prohodat cim im kazes da je parking marka sat nista se ne brini hahaha isto ko sto se desilo i u centru tuzle, svi setaju!!!
kupanje na svakom koraku u bih.od najskuplje struje,interneta,grijanja itd itd. k..... od drzave generalno gledajuci.tuzlak sam ali iskreno mi se povraca na tuzlu .fuj
Je li i u Tuzli SDA
Dvoriste 30 kvadrata asvaltirao za 4000 KM a oni 3 kvadrata za skoro 6000 KM
ovaj sdp su najveci uhljupi a pogotovo ovaj tuzlanski koji naplacuje narodu najskuplje parkinge na balkanu.
Brine me tvoja konstatacija da je auto luksuz... Jos malo pa ce i bijeli hljeb i eurokrem biti luksuz E jesmo pali a jos nismo ni svjesni...
Logičnij je da su asfaltirali ovaj prostor sa slike (desno od Plave bolnice) gdje raja inače parkira. Em ravno, em daleko manji troškovi, em bliže bolnici, ... ne vidim logiku za ovu uzbrdicu od male pijace do interne bolnice kao lokaciju parkinga ???
NIšta, sada je red da se vidi koliko ima bijesa kod građana. Fino protest pa blokirati zgradu opštine i to ublehaško preduzeće. Drugo, svima onima kojima nakače onu blokadu na vozilo predlažem da isto ostave tu i slučaj predaju na sud. Ako imamo i malo u glavi, blokadu imovine jedino može izvršiti sud, odn. nadležni organ po sudskoj presudi. Može teretiti za neplaćeni parking, ali blokirati ličnu imovinu, to se ipak malo kosi sa temeljnim ljudskim pravima. Ako može, onda je O.V. Tuzla donijelo diskriminatornu odluku koja krši ljudska prava, pa hajmo ih fino tužiti u Strazburu, jer vidimo da se ove naše glavešine jedino toga boje ovdje. Svi ovi što našim novcem kao prave svima nama dobro, ustvari jedino sebi prave uslove za extra lagodan život, imaju vremena da se naprđuju sa ovakvim inicijativama do unedogled. Najlakše je tuđim k..... gloginje mlatiti.
kakav glup clanak! sta je pisac hotio da rece?
Ja toliko platio garazu
al se i ti dobro ozeni kad imas punca koji moze dat toliko para za uredjenje avlije.:p. imal ti zena sestru.:p
ja cu svoje auto opet u blato negdje parkirat, bolje mi je i to nego placat parking, a najjace mi je kad dodjes kod doktora i sjedis 2 sata pred ordinacijom a neka gospoda dodje preda knjizicu i odma sestra izlazi iz ordinacije pa gdje si ti, kako su tvoji? i dok ja tu cekam 2 sata takvih jedno 10 udje ispred nosa, a imam i ja neke poznanike koji tu rade, kazu dodji ja cu ti zavrsit da ne cekas, reko nema veze sam cu ja to sve, i prodje mi dan u cekaonici, jedino rjesenje je da ih snimamosve sta rade doktori , policajci i ovi ostali sto su na budetskoj sisi i na you tube ih stavljat, cuj kreno doktoru i treba mi veza da ne cekam citav dan