Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo majstore! Predlazem oslobadjajucu presudu ....
Policajac se najvjerovatnije nalazio u obližnjoj konobi \"Ćasa\", koja se nalazi prekoputa zgrade Soda So. :)))
Sta reci, koju posluku porati? Meni da izvinete natuzilo, svratim do obliznje hale da se olaksam kad ono neki seljacina sa sjekirom cepa ulazna vrata.... i eto, odmah suspenzija, Pa covjek u ovoj drzavi se ne moze rahat ni po***t ;((
Treba polupati sve kantolane, opstinske i drzavne objekte....salim se.... apsolutno ne treba nista rusiti nego samo ganjati politicare i tuci ih, tuci im dijecu, roditljelje, familiju, zapalit im imanje, istjerati ih na ulicu....sve su to stvari koje treba raditi da bi nam bilo bolje....ali ne treba rusiti ono sto smo mi platitli.... Nije kriva opstina, kanton, drzava....krivi su de.bili na polozajima i direktno njih treba ugnjetavati...treba ih natjerati da se hrane u narodnoj kuhinji....
Jos samo malo da narod ogladni pa ce biti i vise od lupanja. Kad pocnu rokat vlast onda ce bit zanimljivo.. raja nema sta da jede a oni plate od 2 do 7 milja maraka., ali sta ces to nam je borba nasa dala i to smo izabrali.
Kako smo mi jadni, žalimo se na vladu i sud, a kad ovakva stoka napravi, da izvinete na izrazu, jedno veliko sranje, odjednom svi tražimo njegovo oslobađanje. Nismo mi Bosanci i Hercegovci džabe dobili epitet \"gulpi\". Šta je on ovim uspio? Lahko je kao magarac uzeti toljagu u ruku i razbijati po gradu. Svi bismo u Europu, a ponašamo se kao neandartalci. Vjerovatno mu je smetala vlada, pa što se nije sam kandidovao na sljedećim izborima? Ali ne, to bi zahtjevalo korištenje organa \"mozga\", koji nama očito nedostaje. Mnogo je lakše ovako razbijati kao maloumnik i onda nazivati vladu lopovima i kriminalcima. Ne štitim vladu, pogotovu ne vladu TK, ali ovakvo ponašanje može razviti samo stoka.
Podržavam, udri stoku lopovsku iz opštinske administracije i vlasti...
Daj da se napravi racun za ovog iz lukavca kako bi mogao uzeti dobrog advokata!!!
Жао ми милционера, био на кафи у оближњој кафани \'\'Ћаса\'\' и због тогаи суспендован
Tako vam i treba, stoko neotesana