Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je li ikad išta ružnije napravljeno u bosni od ovog mosta? kladim se da će za par godina oronuti i da će dijelovi spadati na cestu ispod.
Ti si debil koji mrzi sve što je bosansko i želio bi da bosne nema.
Saniran je put koji godinama povezuje sj saobraćajnicu sa UKC a umjesto sportskog terena napravljen je parking koji će raditi non stop , znaći i nedeljom i poslije 22 sata što se nigdje u svijetu ne naplaćuje. Izgradnjom nadvožnjaka iznad sj saobraćajnice ukinut je jedan semafor potrošena su kreditna sredstva a sj saobračajnica još nema zeleni val. Nakon skoro godinu dana puštene su u promet dvije trake dužine po oko 800 metara ( i prije je postojala jedna ) i zapadni ulaz u grad je ponovo deblokiran. Kakvih 10 mil. , upitanju je samo jedna manja dionica koju su za godinu dana dva ćovjeka mogla uraditi ručno, sa mnogo manje novca i sa puno više kvaliteta. Živimo u svijetu globalizacije a medijski smo još u kamenim dobu. Kako vjerovati našim medijima kada govore o stvarima koje su nevidljive našem oku , kada nam plasiraju ovakve dezinformacije od kojih smo udaljeni metrima. FUj.
of bosankog Detroita do ''turisticke'' destinacije.Da je covijek normalan poludio bi.
Glup si kao i ime ti.
ako sam nesto izmislio ok ali mislim da je tvoj top domet uvreda nista vise
Ova dionica Šićki Brod - Kreka je nekih 6-7 km, od te dionice urađeno je 800 metara i pušteno u promet, samo da se ne bude zabune
da ne bude*
Most je kič i ružan. Potpuno su bespotrebne ove sajle na tako kratkom mostu, međutim cilj je vjerovatno bio da se potroši što više para iz budžeta. Umjesto para koja su potrošene na ovaj kičeraj, bolje da su date na sređivanje fasada u centru grada, da se načelnik ne sramoti kao što je pred Josipovićem zbog onakvih fasada.
Sajle nisu tu tek tako, ali tipican ovdasnji mentalitet, "popio pamet cijelom svijetu". Sajle se nalaze tu jer je most u zoni slijeganja te ce se pomocu njih regulisat taj most.
Care moj koji si ti moler, pa ne uredjuje opština fasade u privatnom vlasnistvu nije ovo Svedska :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
još samo kad legne sarajevska zaobilaznica iduće godine
Napokon! Daj Boze da u jesen ne budu zatvorene "sjeverne saobracajnice" usljed poplava I slijeganja. Opet kazem, dobra vijest I ljepo izgleda most.