Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo naprijed ftv treba bagru podofilsku stalno gaziti i ne dati im mira pogotovo u ovim mubarek danima iz ga je trebala izbaciti napolje a ne ostaviti i dalje među džematlijama
Cetvrti puta pokusavam postaviti komentar Ako bog postoji, ateizam je za njega manja uvreda od religije.\" Edmond de Goncourt
znate li da ateisti imaju problema sa matemtikom, racunanje vjerovatnoce im nije jaca strana.....heheh....:):)
Ko napada atejiste diljem svijeta i teroriseih, ko ih napada u BiH? Ko je napisao i jedan clanak ili reportazu o nekoj vrsti napada na ateistu. SAMO ISLAM. Islam smeta i to je jasno, kome smeta i zasto smeta? Poreknuli su ratove u cijelom svijetu protiv islama, sve vrste ratova, a i u Bosni evo vidimo ispiranjem mozgova kao veoma jako oruzje kontrole sire populacije i javnog misljenja. Pametan vidi sto se desava, a ostali nisu vrijedni spomena.
Vise na Hitlera podsjeca ovo sto rade islamisti. Ovdje je nadrapao ateista, a ostali svi imaju kojekakva prava i slobode. Dajte meni moje ateisticko pravo da me ne gnjavite sa vasim imaginarnim prijateljima i kojekakvim praznicima...dosta vise.
Divan citat!
FTV ispira mozgove narodnu BiH govorom mrznje prema muslimanima. Danas svaki musliman koji se pridrzava islam je obiljezen kao vehabija. Istu stvar je radio i Hitler sa jevrejima u Njemackoj. Na isti nacin je mobilize jednu grupu i dao im pogrdno ime, proglasio je opasnom pa ih poceo verbalno napadati. Dalje znate... FTV terorise slobodu religija BiH i terorise i zloupotrebljuje svoju poziciju.
bas 26.08.2011. u 17:55 Komentar je sakriven zbog previše negativnih glasova. Prikaži? Već ste glasali. 19 27 .......... 26.08.2011. u 17:57 Komentar je sakriven zbog previše negativnih glasova. Prikaži? Već ste glasali. 19 24 zasto 26.08.2011. u 18:01 Komentar je sakriven zbog previše negativnih glasova. Prikaži? Već ste glasali. 17 24 Nadje se neki dislajker, svejedno moze samo promijeniti sliku ali u originalu ne mozes nista uraditi.
FTV vrsi najvecu propagandu prtiv islama i pravi islamofobiju. To je svima jasno. A zasto je to tako? To nek se upitaju muslimani bosne koji im lizu dupe i placaju pretplatu i velicaju 60 minuta, u kojem je jedan od glavni novinara bio u srebrenici sa zlocincima. Zacepite usta FTV-u, sloboda govora je dozvoljena dok se ne narusava pravo i sloboda religiskog opredjeljenja.
mafija trazi zastitu od...
Aferim ef. Kavazovicu. Ovi sa FTV-a kontaju da mogu svugdje upadati i raditi kako im padne na pamaet.
P.U.S.HI ga puftija zajedno sa Serićem ... bagro lopovska pokvarena
zasto nisu upali lagumdziji u kancelariju vukli ga za rukave i pitali sta je to nepotizam? bagra komunjarska
Tako je Muftija ne mogu se uznemiravati vjernici,,,,,,,,,,svoje flustracije neka Ftv iznosi na nekom drugom mjestu....
Dosta ba više i vas sa federalne , ako je SDP pobijedila i ako njima ne upadate u kancelarije i ne ganjate ministre, a imate razloga itekako, to ne znači da možete upadati u džamije kao u halu, kako vas nije sram. Imate nepotizam, poskupljenje gotovo svega, mito, korupciju, a vi još uvijek furate iste priče. Ganjajte vlast da rješava probleme.