Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu vanzemaljci,samo su Srbi..
hahahhhahha libo ga racku, more kako more, ma hajde ba bice bolje
s obzirom kako pises, garantujem ti da Bog nece bit na tvojoj strani ;) (ako zaista vjerujes u Njega uopste)
ovakva p.i.č.k.a je i mogla maltretirati samo zarobljene ljude. vidi mu se na faci da je sadista. a to što ga je tuzlanski sud oslobodio samo govori o bolesti koja vlada u fbih.
ne brini koler dragi bosnjace naime oni koji su gledali tebe da potope i koji su svjedocili protiv tebe odnosno svjesno iznosili lazi, takvi isti su lagali na sudjenju generalu seferu halilovicu, utrkivali su se u izmisljanju i laganju, poput oca od hasana salihamdzica, dakle koler dragi bosnjace Bog je na strani pravednih, a sto se tice tog srblja samo mrtav srblje ej dobar srblje
JA SUDA I GOVANA...cccc
Kad zivis zajedno sa drugacijim naucis da i nema toliko razlika medju nama. To sto ti zivis negdje u sumadiji i mislis da smo mi onakvi kakve nas vasi guslari eh opisiju tu lezi problem
Musliman i nekako može biti osuđen, ali nikako njihove moderne poturice kao ovaj spomenuti, Ilija Jurušić, Divjak....
Pa jesu u S.r.e.b.r.e.n.i.c.i. svi bili civili,postali civili preko noći ? Ko je se rokao po brdima Srbi i vanzemaljci ???
..KADIJA TE TUZI KADIJA TI SUDI ..nius ludi da sebe optuzuju .. treba ga pustiti do srbije ..
LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! JE CAR!!!!!
To su bili vojnici i prema tome legitiman cilj, kasnije su pusteni svi pa su pucali po civilima....
ti mami sise mijesi
Samo da vidim prikazuje li tabelu
DA SI MENI ,NEDO BOG,NEŠTO URADIO,NAŠAO BIH TE ISPOD ZEMLJE,I GRKLJAN BIH TI IŠČUPAO...