Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma Posjekose svako drvo sto moze da dobije priliku da poraste , nek plavi ebi nas sve skupa .
Prave se kuce na mjestima gdje ne bi smjele, ne pomaze tu ni drvo.
I vares je od iz umiranja pa niko ne prica o tome i nije vares jedini. …..iiiii sta cemo sad …… u tuzli bar para ima
Svako ko poznaje Tuzlu zna da je na mjestu panonskih jezera bila mocvara i tonjenje. Na tkzv pingi su uvijek bile poplave. Problem je sto se iznad panonike na boricu prave kao luksuzne zgrade, i sto se na svim okolnim brdima prave zgradurine a nikoga nije briga sto je to podrucje sklono propadanju… do jednom.
Za takozvani proble nelegalne gradnje su isključivo krive institicije koje ne rade ništa na njegovom suzbijanju. Građevinski inspektori koji su samo dio građevinske mafije ne izlaze na teren da provjere nove građevine ćak i kada građani to prijave a žele biti anonimni. Samo uz opciju da se napravi prijava uz poznatog podnosioca prijave se izađe na teren te se samo konstatuje stanje bez posljedica. Posljedice ima samo onaj koji je tu nelegalnu izgradnju prijavio.
Radio sam ja vu Gračanicu,ko vk varivoc.Po četri pakle gedora trošio dnevno.
SDA nije uopšte uništila Tuzlu, šta god bude odma Bakira krivi, padne kiša Bakir kriv, pojavise klizište Bakir kriv... Evo gledam ovaj most pun drveća i nije se srušijo a SDA ga napravila, SDA je najjaća stranka u BiH bila i ostala, a naš vodža i beg Bakir Izetbegović ide u predsjedništvo ubrzo!
Al u cukur....
o cemu vi pricate - tko je izdao gradevinske dozvole - u zatvor, u cemu je problem ???????????????
Odnijela ih voda
Samo je Ukidanje Kantona rjesenje da novac ostaje Lokalanim zajednicama koje najbolje znaju gdje je novac urgntno potreban.Sve dok Knatoni uparavjau nasim novce mi zaduzju Opstine lokalne zajednice finansirajuci kreditna sredstva u pogresne proekte ovo ce se dogadjati.
samo treba sume sijeci i betonirati sto vise
Što se gradio gradio nema više majstora zidara i tesara grade legalno po Njemačkoj!