Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu ljubomorni na savjetnike u ministarstvima, za razliku od vas koji samo dižete ruke oni su u mogućnosti da nekad nešto i učine. Jednostavno je smanjite obje plate na 800 i to im je puno.
jašta će nego smanjiti. Ipoak su oni izabrani da služe narodu .:D:D:D
Taj prosjek bi trebao svake godine da utiče i na povećanja plata budžetskim korisnicima,to jest po kolektivnom ugovoru da se vrši usklađivanje plata sa povećanjem troškova života,ali oni nisu povećane evo 12 godina i mi se ne bunimo.A vi hoćete da vam to bude koeficijent za obračun plata.Jeli vi imate imalo stida i obraza.Ako nećete da promijenite odluku onda slobodno idite,ima ljudi koji će raditi te vaše poslove i za manje plate.
Realno, plata nije Bog zna šta, ali dodajte na to topli obrok, regres i sve živo što ide uz to, državna auta za korištenje, kredit na mobitelu ne pune sami sebi, puni im država, kad god im zafali sekretarica trči dopunit...
A o čemu sam ja pisao?
Šiljo... bolan, bolan: ,,Čime su to poslanici opravdali svoja primanja''?