Namaz u džamiji Princa Abdulaha
0
Tuzla: Ef. Fazlović pozvao na dobročinstvo i samilost
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://bhstring.net/tuzlauslikama/tuzlarije/viewnewnews.php?id=44418 toliko o tuzlacima ateistima
tuzlaci su poznati po nemoralu i ateizmu od davnina.
prvo što ne razumijem što to sarajlije moraju učiti tuzlake kako biti pravi musliman. ovako, slike nisu uopšte iz prinčeve džamije, slikano na spratu i poslije namaza kad su se razišli, a žena u haremu je romkinja koja je tu svojim povodom... zar i za bajram da se nađe ovih nekih superpametnih da daju svoj komentar o dlaci koju misle da su vidjeli u jajetu
Kakav si ti stručnjak da znaš koliko ko poštuje svoju veru?Skoro ste kritikovali i Goraždane da ne idu u džamije,a svaki od njih je bolji deset puta i čovek i vernik od vas seljačića i došlja Sarajevskih.
Princ Abdulah je sin Tvrtka I Kotromanića?
slabo tuzlaci idu u dzamiju i na bajram,vidi se iz foto kadrova za bajrame,cinjenica koja je dokumentovana,tuzla je davno pala moralom i vjerom.ko ne postuje svoju vjeru ne postuje ni drugu.
Bajram Šerif Mubarek Olsun! od srca i da praznik provedete u sreči i veselju želi Hrvat iz Sarajeva
ovi Tuzlaci su rodjeni komunisti. ne morate se sloziti sa mnom, ali de mi to recite kad je bilo u Bosnjackim obicajima, ili cak u Islamskim, da otkrivene zene hodaju poslije namaza po haremu, a onaj preko puta s harmonikom...