Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Siguran sam da ce bit BAJA kontra,BAJA ce pod hitno kontatovat Putina kako bi srbi sa Rusima održali vojnu vježbu u okoli Banja L.
Milojko organizuje koncert..
dobro dosli braco saveznici
Mile organizuj i ti kontra vježbu : Provjera traktora Srpske za jesenju sjetva ! NAdamo se da naziv NATOVE vježbe neće biti ista : JESENJA SJETVA :)
@TheChallenger Um mislio sam da niko neće prepoznati komičan ugao iz koga treba posmatrati sva ova predizbrna prestravljivanja naroda i koliki su njihovi stvarni dometi
Jebbem im mater, zasto ne objave koje MZ ce biti pogodjene posjetom okupatorskih snaga???
što se plašiš, neće sada za haga kupit, ima vremena inače gdje si u tuzli
Skojevska
PRIKAŽI ODGOVORE (2)