|

Tuzla bez dočeka na otvorenom i velikih zvijezda u zatvorenom

Tuzla bez dočeka na otvorenom i velikih zvijezda u zatvorenom
34
Piše: D. Brkić
25.12.2012. u 21:30
66
komentara
34

dijeljenja
1/7 Foto: Darko Zabuš/Klix.ba
2/7 Foto: Darko Zabuš/Klix.ba
3/7 Foto: Darko Zabuš/Klix.ba
4/7 Foto: Darko Zabuš/Klix.ba
5/7 Foto: Darko Zabuš/Klix.ba
6/7 Foto: Darko Zabuš/Klix.ba
7/7 Foto: Darko Zabuš/Klix.ba
Sedam dana prije najluđe noći u godini, sudeći po skromno okićenim ulicama, novogodišnja groznica kao da ponovo zaobilazi Tuzlu. Dočeka na otvorenom neće biti ni ovog 31. decembra, a velika estradna imena su u širokom luku zaobišla ovaj grad.
Istini za volju, lani je organizovan doček na otvorenom, u parku kod Muzičke škole, ali ta menifestacija nije privukla veći broj građana u trenucima kada su se kazaljke poklopile. Tradicionalno najmasovnija zabava organizuje se u KSC Mejdan, a organizator obećava nezaboravan provod.

U restoranu Breza, u Hotelu Tuzla, nastupit će Muhamed Nalić Hame i novosadska grupa Mister Twister.

"Svi oni koji dođu u Brezu imat će priliku da pogledaju izvanredan program. Mogu reći kako će ovaj restoran biti Jugoslavija u malom, jer ćemo imati program za svaku bivšu republiku SFRJ", kaže Muhamed Nalić.

U restoranu Zlatnik, na Slanoj Banji, nastupit će tuzlanski bend Jasko&Meka. Jasmin Ibričić kaže kako su karte rasprodane te da će oni dati sve od sebe da njihovi sugrađani uživaju.

U diskoteci Viva, u Hotelu Tuzla, nastupit će Saša Kapor i Marina Stanić, a u caffe baru La Boom Darijo Redžić i trubači. U diskoteci Roma nastupa Marizela, a u drugim klubovima tuzlanske grupe.

Veliki broj Tuzlaka će najluđu noć provesti u kućnoj atmosferi, dok će oni s boljim primanjima krenuti put svjetskih metropola. U turističkim agencijama su nam rekli kako su najatraktivnije destinacije za doček Nove godine Budimpešta i Pariz.
Prijavi grešku


Komentari (66)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...