"Rijeke krvi potekle su u BiH"
0
Tužiteljstvo: Dokazali smo Šešeljevu odgovornost
Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
A vi katolici u Bosni ste se nazivali Bosnjacima do 19. vijeka. Kako su vas Bosanski kraljevi nazivali? Kako je se djed tvoga djeda izjasnjavao? Fra Antun Knezevic 1870.:\"Nikada se necemo odreci naseg Bosnjackog imena i bosanskog jezika ma koliko god se Hrvatska trudila da se odreknemo pradjedovskog imena.\"
vojislav Seselj je najbolji primjer u sta se muskarci na balkanu pretvore kada im nije dozvoljeno da legalno upraznjavaju homoseksualne odnose.
Taj sud je karina I podvala svima nama,od onih koji su kreirali ratove bivse sfrj. Cak sto vise taj \"nesud\" je privatni preko kojeg peru ogromnu lovu. Budzet te institucije iznosi preko milijardu eura.
Olicenje srpske inteligencije krvoprolica i barbarije. Jadni srbi, par zar ih nije sramota izjasniti se ko srbin ili srpkinja ?
evo dokaz da je Šešelj kriv http://www.youtube.com/watch?v=b2eO2q-Qhag
KAKO NE SVATITE ZNAČAJ IZGOVORENIH RIJEČI \"OVO NIJE NAŠ RAT\" TIME JE UVAŽENI ALIJA ODGOVARAO MUSLIMANSKE MOMKE DA SE NE BORE PROTIV HRVATA, SAMO TO NIJE SMIO JAVNO REĆI ILI NIJE HTIO DA UNAPRIJED ZAKUHAVA IONAKO UZAVRELU SITUACIJU. ALI VI MISLITE KAKO MISLITE BOLESNO, NEĆETE NIKD IMATI MIR U DUŠI. VAŠA GRREŠKA. A ŠEŠELJ I OSTALI DOBIT ĆE ŠTA SU ZASLUŽILI IAKO NI TRUN KAKO SU ZASLUŽILI. ŽALI BOŽE HUDE SIROTINJE ŠTO IZGINU, IMA TU DOSTA KRIVACA I ZNA SE KO JE SVE KRIV, RAZNE BJELOSVETSKE POLITIKE.
Zadnjih godina sam supski uadikau aui pue toga sam bio puecednik saveza komunističke omuadine, eh da
@Brale Najveci zlocinci ste vi, sluge okupatora, koji ste razbili Jugoslaviju. Svi zlocini su mali u poredjenju sa vasim zlocinom.
k--u--r--a--c ste vi moj nesto dokazali,Vojo vas je izvozao ko sanske koze
Hahaha e moja braco muslimani, Seselj ispred svog imena ima \"DR\" a sta vi imate ispred svog imena ? \"Poturica\" ? Covek se sprdao sa citavim sudom jer je pametniji od svih njih zajedno, a tek od vas da ne pricam. Mislim sta reci o vama, hocete da budete Turci a ne znate ni rec turskog jos vam se i prezimena zavrsavaju na \"ic\". I vi se smejete DOKTORU Seselju ? Jedva cekam da vam vidim face kad mu uskoro organizujemo docek u Srbiji
@SRBIJA Ti i tvoj narod samo morate da se pomirite sa istinom da se pocinili najvece zlocine poslije drugo svijetsg rata !
Sacekajmo da vojvoda kaze sta ima. Tuzitljstvo je jedino dokazalo koliko su nesposobni. Kad se Seselj vrati u Beograd neka im zakaze par casova na pravnom fakultetu. Slobodni svijet je uz Vojislava Seselja. Ne radja se svaki dan takav genije. Ponos Srbije i svih Srba.
Ha ha ha, dokazali nepostojeci zlocin tzv verbalni delikt. Bez obzira ko i kakvo misljenje ima o ovom covjeku nasem Sarajliji cinjenica je da je porazio haski sud o stvarima za koje svako ko ima vise od 8 razreda osnovne skole zna. Haski sud je optuznicu protiv Milosevica i Gadafija podigao kada ih je NATO bombardovao.Treba li biti nadprosjecno inteligentan pa izvuci zakjjucke.
on ce dobiti dozivotnu ... kao i mladic i karadzic ... samo da ostanu zivi.
Sve je to u redu, ali lektora trebate: Nije \"Haaško tužiteljstvo van razumne sumnje dokazalo je odgovornost\", nego \"Haaško tužiteljstvo je van razumne sumnje dokazalo odgovornost\"... Pozdrav