Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodjica budalica bivsa, danas kajmakovic
Vrhunac je kada je Zika budalicinom prijatelju Čavki rekao "eto ti jedna perka tu" hahah
Jbt ja sam zabrinut da postoje ljudi koji se dive ovom bulevaru pa sve ti govori da je biti srbin dijagnoza
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Najveća laž jeste da naši ,, specijalci,, dešifruju neku aplikaciju. Ovo je bila akcija francuske policije i svaka im čast razbili su sve klanove u Evropi. Naše je samo da pročitaju poruke i vide ima li krivičnog djela. Čudi me da niko nije pao dosad.
Kurvaluka i lopovluka u BiH ne fali
Gledaj joj glooveeee
A kad odalami na suđenju voli kajmak
pa ovo da je bilo gdje drugo narod bi sav bio na cesti..halo bolan, pa glavna tuziteljica, osoba koja treba da se bori protiv kriminala, ogrezla u kriminalu...sta jos treba da se desi? i sta sklonit ce ovu, stavit ce neku novu i jos goru...problem lezi u jadnickom, kriminalnom mentalitetu naseg prljavog, needukovanog naroda
NERMIN SEHOVIC !!!! NERMIN SEHOVIC !!!! NERMIN SEHOVIC !!! NERMIN SEHOVIC !!!! NERMIN SEHOVIC !!!! Da se zlo i korupcija jednom za svagda krenu iskorjenjivati ia naseg drustva ?!
Po tvrdnjama i argumentåaciji mnogih , ova zena je najkorumpiranija osoba u oblasti sudstva i tuzilastva u BiH ?! Treba sve detaljno istraziri i udaljiti je ako se tvrdnje pokazu tacnim !!!!!
Logicno, kad i vrapci na grani znaju da radi sa drogom i stiti koga stiti..
A drotovi je cuvaju ispred zgrade, a ona se druzi s kriminalcima 😂
Ista tito gubić
Ja sam umjetnik Zijad Turković. Poznajetel' vi mene?
E moj Zika ko ti je napakovao 40 godina,sve si bio u pravu.
Logicno da jeste, Zika je mala maca za nju i njen tim
jbt sve neke iste face ko da je jedan kalup
Vidi joj Face, prava lopovska
Zato će sad biti nagrađena funkcijom glavnog tužioca Tužilaštva BiH, dok npr jedan Nermin Šehović ne može prismrdit toj funkciji, a častan i pošten insan
Ovo je bezveze. Mogli su pomonjati bilo cije ime, i kako to samo po sebi moze nesto da znaci. Meni ovo lici na diskreditaciju doticne dame iz igre za glavnog tuzioca.