Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok god kod Bosnjaka na pozicijama budu osobe sa kupljenim diplomama, uvlakaci, poltroni, klimoglavci, uvijek ce nas drugi praviti magarcima. Osvijestite se malo
Jel to Fadil kupio diplomu masinski inzinjer pokazao je u ratu struku i znanje
Kako klix radi u svrhu HDZ a zbog reklama i marketinga kladioničkih kraljeva iz zapadne hercegovine KLIXE providni ste SDA mafija al ni ovi nisu ništa bolji 00
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jelka je isto kriva
Sve hapsi.., Ne pitaj ko je ko,,, i koje je vIjere nacije... , Srbin Hrvat Musliman,, to je nebitno... Entitet ovaj onaj,, Jedan zakon za sve u jednoj drzavi.. Ako ima i malo sumnje a pogotovo dokaza Odma u hapsanu.. nek se tamo druze braca po kriminalu...Dosta je vise i vas i vase politike 30 godina... i suplje price o ugrozenosti... milione ste zgrnuli,, aa narod rovi po kontejnerima,, Penzije i plate ko u Africi... Ljudi rade ko robovi za 500 maraka... ..
koji ti je to broj karmina.ja nikako ne znam čemu ti služiš.sve što vidimo to je da si za kompjuterom ,i to kofol.kakav ministar si ti sa gimnazijom.
Za ove sto lopove brane na nacionalnoj osnovi i tvrde da im je namjesteno jer su Bosnjaci samo da proslijedim imena tuzilackog tima: Mirza Hukeljić, Džermin Pašić i Merisa Nurkić.
Ima i njeni papaka u svemu ovome
U ovakvoj situaciji kad sve konce u rukama drzi Jelkina i Coviceva Velika prijateljica u VSTV i tesko da ce se Jelki ili Davoru ista desiti.
@Spectatorr Za ove sto lopove brane na nacionalnoj osnovi i tvrde da im je namjesteno jer su Bosnjaci samo da proslijedim imena tuzilackog tima: Mirza Hukeljić, Džermin Pašić i Merisa Nurkić.
@SaDrineSelam Ko se to brani sa slobode??? Bakir?
10.5 miliona narodnih para...mamu vam hoštaplersku
Hvala Ameriki i gospodinu Nelsona pa neka ih kritikuju i ne podnose koliko god hoće
Ako HNS ovo podrzava , sve je jasno , para- institucija ovo i radi !! Treba i Čovica mafijasa zatvorit
Koliko funkcija od dopremijera pa ministar financija pa komandant štaba CZ sto znaci da se bez nje i njene sablasnost ništa nije moglo sprovest a i potpis postoji koji ona sad negira. Ma nemoj, ko je sad lud osim ako Tadicka kaže drugačije
Neke ispituju samo radi reda jer nisu Bosnjaci a druge hapse samo ako su Bosnjaci. Korumpirano Tuzilastvo u reziji Tadic i HDZa
@Analiza2020 Za ove sto lopove brane na nacionalnoj osnovi i tvrde da im je namjesteno jer su Bosnjaci samo da proslijedim imena tuzilackog tima: Mirza Hukeljić, Džermin Pašić i Merisa Nurkić.
Ovaj dvojac je naručio neadekvatne respiratore,pošteđeni su optužbe jer nisu Bošnjaci.
Ajmo ispitat i RUDNICI MRKOG UGLJA " BANOVIĆI " DD BANOVIĆI koji je potrosio na tenderima 376.730.001,25 KM . Takodje ispitati firmu JUNUZOVIĆ-KOPEX D.O.O. LUKAVAC kojoj je isti taj rudnik isplatio preko tendera 33.466.559,20 KM . Takodje ista firma posjeduje i LITVATRANS BANOVIĆI kojoj je rudnik za uslugu prevoz radnika isplatio 5.000.000,00 KM. Ja kao rudar koji radim za 800 KM platu
@RudarBanoviciii nemoj bolan opet po PDA-ovcima! Evo ih do kasno u noć dolaze kod svoje doktorice Redžibe da ih šalje na bolovanja jer ne mogu gledati šta im Fajko radi! Dosta je što su hebani ne treba ih i pos rati(ma ipak mislim da im treba hebati mater)!
Čitam komentare i ne znam dali plakat ili smijati se.Sve pravnik do pravnika..Ovo je čovke odigrao maestralno. Nategnuo ih samo tako.
Sve hapsi bez Čavare, Pehara i Miličević po srijedi je nešto drugo.