Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Počelo da se prijeti ljudima zbog borbe PravdazaDavida , samo da znate vi koji prijetite kad padne mrak nikad ne znaš ko može nestati!!!
Da rade svoj posao lopovi bi bili u zatvoru, na budzetu i u policiji bi bili najsposobniji, a već bi se znalo ko je ubio Davida.
Pa svuda ima nerazjašnjenih ubistava. Evo ovdje kod mene je jedan ubijao i silovao u razdoblju od 20godina i tek ga tad uhvatili.
pa da radite svoj posao, ne bi narod tražio pravdu na ulicama ...
Nema pravde u BiH. A ako je nemozes dobiti od institucija uzmes je u svoje ruke.
LAZZZ!!Nista vi ne radite i sta vise koliko je nesretnih ubijenih momaka i djevojaka i to gdje ste vi asistirali?Neko vas ruzno pogleda mora se odmah likvidisati!A da se radi o vasem djetetu jako me zanima kakvi bi vi bili..
vjera u poštenje tužilaštva i suda je odavno izgubljena. potrebne su decenije da se izgubljeno povjerenje vrati. čak i da dođe na vlast neko dobronamjeran i pošten a u našem društvu su za takvo nešto male šanse
Ko ce o cemu nego ravaku o postenju ..
koliko znam iz novina david je isprebijo sina nekog policajca. E zato su ga mucili i bacili u rijeku dubine do koljena i rekli da se utusio.
Ovdje izgleda ima nerazumijevanja. DABOGDA ČLANOVIMA UDRUŽENJA TUŽILACA DJECA STRADALA POD OVAKVIM SUMNJIVIM OKOLNOSTIMA A ONI ONDA OPTUŽILI SVOJU DJECU ZA KRIVIČNO DJELO kao preminulog. E ako se može mrtvac tužiti onda je vrhunac objektivnsoti , znanja, stručnsoti poštenja en samo tužilaca nego i VSTV koje ga je postavilo i koje nadzire njihov rad. Porblem je en samo u Srpskoj realno, ŠTO SU TUŽIOCI samo sluge režima iato ko i nezavisni mediji :((
Dobro jutro komšije iz RSrpske , dobro jutro predsjedniče Dodik ... pristojan svijet polaže maturu na Trgu Krajine tražeći PravduZaDavida !!!
Rade, kako da ne. Genocidaška kopilad.